Brak zainteresowania ze strony kierownictwa

Chciałbym, aby ten email przeczytał główny zarząd, a w szczególności prezes PH.BOMI - Fikakowo - A.W.. Zwracam szczególną uwagę na podejście kierownictwa w stronę personelu.Byłem świadkiem rozmowy kierownika z pracownikiem i nie spodobało mi się podejście w stosunku do pracownika, obojętność na daną sprawę i brak szacunku.A ponieważ odwiedzam wiele marketów, a ten w szczególności nie spotkałem się jeszcze z takim postępowaniem kierownictwa do personelu. A personel jest wulgarny w stosunku do siebie, wylicza sobie czas pracy i innym i co najgorsze kasjerki kłócą się miedzy sobą przy danych kasach, na co patrzą klienci i są zbulwersowani zachowaniem owych Pań, które są w stosunku do siebie obojętne.Chciałbym, aby mój email został potraktowany poważnie, ponieważ pracownicy stworzyli niemiłą atmosferę w sklepie, a kierownictwo pozostaje przy tym obojętne chociaż o tym doskonale wie, i myślę, że z czsem przez to stracą Państwo swoich klientów. Z poważniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak zainteresowania ze strony kierownictwa

Kierownicy w BOMI to ludzie ktorzy za wzelka cene chca sie wykazac ze sa naj.. pracownik jest niczym, smieciem,, brak szacunku to glowna cecha kierownikow Bomi . pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja pracuję w Bomi w Sopocie, i każdemu życzę takich jak moi zwierzchników.....

Tak głowny kierownik pani Marlena,mści się na pracownikach co chorują.Ogólnie to ta pani nie potrafi rozmawiać z podwładnymi,tylko krzykiem,i tonem rozkazującym,a tak się cieszyłam jak została głównym kierownikiem,pomyślałam o ta babka zaprowadzi porządek.Teraz trochę woda sodowa.Najwspanialszy kierownik to pan Krzysztof M,z nim każdy robi co ma do zrobienia,a z nią w stresie.Przecież i tak wiemy co mamy robić nas to nie ominie,bo inaczej koleżanki z działu nam to wypomną,mówie o dziale mięsnym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zadaj sobie pytanie, czemu ona nie pracuje juz na zaspie

popieram opinie o p.Kierowniku Krzysztofie jest opanowany umie nawiazac kontakt z pracownikami (bez rozkazow ) i zna sie na pracy sam tez robi razem z pracownikami

Ale Sławka, nie kłam- przecież wiesz że chcą Cię zwolnić za lenistwo i wcale nie jest tal różowo. Idź lepiej swoje kozy chodować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

do czego ma sie wiazac ta wypowiedz

Jakiś lizus Marlenki tu sie wypowiada!jak za to ją wywalili,z zaspy,dobrze wiedzieć,Halina:)

potwierdzam te slowa

Jaka Słąwka?

Ja nie nazywam się Sławka,grubo się mylisz pustaku,a Słąwke znam super dziewczyna,i leniwa to nie jest raczej!!!Jakby za niby lenistwo zwalniali to by pół Bomi Sopot poszło,do odstrzału:)

No i poszlo cale sopockie Bomi do odstrzalu xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sławkę znam osobiście ty która podszyłas sie jako WĘDLINY i nie znasz to nie pier...ol głupot a to że o jakiś kozach piszesz to tylko świadczy o tobie!!!!!!!I nie podszywaj sie za kogos kim nie jesteś!!!!a wątek dotyczy zwolnień jakie nam grożą a nie obrażania siebie nawzajem i wytykania sobie błędów nawzajem!!!Jak tak to pomyliłaś/-eś forum!!!A co do zwolnień to czeski film-nikt nic nie wie-a najbardziej ci co wiedzieć powinni!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

taka wypowiedz na niskim poziomie ze strony prawnika ?????

o co chodzi

hehe ale sie gryzą