DO KIEROWNICTWA BOMI (23) Mieszkam blisko Centrum Krewetka zawsze robiłam tam zakupy od jakiegos czas... MARIA koniec (3) I pomyśleć że całe Bomi SA upadło przez pielgrzymki do Częstochowy...:(... ja Hymn Bomi (14) Nic się nie stało - Bomi nic się nie stało, mówił P..... że w Bomi nic się... To byłem ja Jarząbek
Bomi łamie dobre praktyki konsumenckie MADISON (1) Na polecenie prezesa p. Krzysztofa U. sklep nie realizuje bonów Sodexo... racjonalista6666@gazeta.pl BOMI SA. Ty co skrzywdziłeś bidnego,człowieka. (1) Bogowie będą o tym, pamiętać. Kola Nowe Bomi (1) Nowe Bomi upada... Zegar odprawa (4) Czy któraś z was dostała już odprawę , chodzi mi o dziewczyny , które zostały... mb wypowiedzenie (1) też dostałam wypowiedzenie i nie mogłam sie dodzwonić ale znalazłam do nich... monikadobras wypowiedzenie i odprawa (2) Jestem w tej chwili na wypowiedzeniu do końca czerwca,mam pytanie czy, któraś... MB Rozwiązanie umowy o pracę za wypowiedzeniem (9) Czy ktoś już otrzymał? Haha Jaki nam wykreci numer Bomi SA? (2) Nie jeden by chciał znać?Akcje można swobodnie kupić po 2gr.Lecz nikt nie... śmieciowy Jasio. Kadry Gdynia (2) Czy ktoś może kontaktował się z kadrami, ja dzwonię od rana i nic... MB wypowiedzenie umowy (1) tak mam 2 tygodniowy okres wypowiedzenia ktory konczy sie 11 maja tego... kamila ze szczecina Bomi (BMI) (2) Tylko dureń da się nabrać na upadek,firmy.Ktoś nie żle się obłowił w... Icek Kto kupuje akcje,Bomi SA? (1) Na dzień dzisiejszy po,3 gr.Skoro nic nie są,warte.Tak było ze wszystkimi... Michał Boni. Bomi - Rast - na Nagórkach (19) Czy może ktoś jest zorientowany co to za sklepy działają na Nagórkach(Barcza... było Nagórki Rast (do tej pory Bomi) (1) Tleniony pakuj Się ze swoją koleżanką M.M. w końcu Was zlikwidowano,dosyć... Ktoś kto wie Upadłość likwidacyjna (6) Sąd w Gdańsku ogłosił zmianę upadłości układowej Bomi na likwidacyjną. Co... qwer bomi matarnia-masakra (14) na matarni w bomi na półkach jest pusto brakuje podstawowych produktów... miki PIT za 2012 (13) Czy ktoś dostał albo wie kiedy dostaniemy? nic