zadowolony klient (1) ja tam jestem zadowolony z obsługi w bomi na zaspie może bym troszke... zadowolony klient halina (1) czy ktos wie co z p.marlenka bedzie rere TO GŁUPOTA ZAMYKAĆ BOMI w Sopocie !!!!!!!!!!!! (1) Sopot to międzynarodowy kurort, w którym będą same markety LIDL i BIEDRONKA.... kazik
Bomi Zaspa- to mnie wkurza (1) Wpisujcie się. Mnie wkurza w niektórych pracownikach obrabianie kumuś... sierotka ma rysia ochrona (4) Myślę ze po dzisiejszej sytuacji do sklepu bomi dluuugo nie zajrzę. Często... Sowa zwolnienia (12) w trójmieście zwolniono już 7 osób, ciekawe jak jest w innych Bomikach ? planex Nie kupujcie w Bomi (1) Bomi nie szanuje swoich pracowników, a chce mieć sklepy o najwyższym... Ona zmniejszanie powierzchni handlowych (6) Czy to prawda że delikatesy Bomi mają zmniejszać swoją powierzchnię handlową ??? west zamykają sklep w Bydgoszczy (1) czy to prawda,że zamykają jeden sklep w Bydgoszczy?jeszcze na koniec marca???? aa ingerowanie w prywatnosc personelu przez kierownika BOMI-BATORY (3) Chciałam zwrócić szczególną uwagę na zachowanie pani kierownik wobec... stała klientka Świetny ??? pomysł BOMI (3) Od pewnego czasu jestem nagabywana przez panie kasjerki BOMI .Chodzi tu o... Bronisława Ceny absurdalne (3) ...kolejki do kas i punktow (miesa, sery) dlugie, promocje zerowe. Wedliny o... Gal Ratujmy to co zostało (2) Pamiętamy Bomi z przed trzech...jeszcze dwóch lat?Zaje...fajne delikatesy z... czytowaznekto fatalne zaopatrzenie Alfa (4) Tak źle jak teraz to jeszcze nie było! ciągłe braki towaru takich jak dobre... stała była juz klientka Dostalam piekny katalog (1) Robiłam zakupy w BOMI ok godz 11-tej ,pani kasjerka bardzo miła , po... Maria Proponuje jeszcze wyzsze ceny (2) Gdyby ten sklep wygral w konkursie "najwyzsze ceny w Polsce" nie bylbym... T2 Ceny!! (1) Bomi uważa ,że jest sklepem delikatesowym.Towar jak w trochę lepszym... katarzyna nie zgadzam się ! (1) Nie zgadzam się z opinią pani od kapusty.Uważam że po to jest sklep... stała klientka