Regionalni NIE POTRZEBNI!!! (1) KTO JESCZE TAK SĄDZI? BOLEK Dla wszystkich jeszcze pracwników Bomi (5) Znacie ten film ? Bohaterka mówi " jutro będzie nowy dzień " już niedługo... pracownik z Krakowa wypowiedzenia (2) Czy ma ktoś informację jak wygląda sprawa wypowiedzeń?wiadomo że dostały... jeszcze pracownik
czytelnik (4) Dlaczego wypisujcie takie bzdury. Przecez to wiadome .Nad wszystkim trzyma... księgowa hej-hej (2) HALEWICZ?????Coś mi tu nie gra.Czy czasem PAN nie jest podstawionym... Gargamel kiedy wypłata? (1) kiedy bedzie wyplata? franek slyszalem ze wszystkie sklepy maja przejsc we francyrze czy to prawda? (6) czy ktos cos wie? pracownik bomi bezrobotny (6) Za wszystko dziekujecie,Bomikowi to fest,a ja bym chcial sie zatrudnic,w tym... bezrobotny i nie ma wylaty dzisiaj :( (12) nawet nie ma za co sie nachlac :( mariusz Obsługa tragiczna (21) Myslalam ze Bomi to sklep na pewnym poziomie ale nawet panie ekspedientki w... KASIA praca (13) Jeśli chodzi o odprawy to jest tak.Przy upadłosci możemy niedostać... zdegutowany-sytuacją Dyrekcji Bomi (12) Byłem kijentem waszego sklepu specjalnie przyjezdzałem z Osowy na zakupy do... firma Satel obsługa (81) skoro nie podoba się obsługa to jest wiele innych sklepów nikt nie każe na... monika Dziękujemy... (5) Szczególne podziekowania należą sie Panu Prezesowi Jesionowskiemu wraz z... antyHalewicz i jego"Bomi-baby" jak to jest z tą franczyzą w Bomi, czy to wypali i jak wygląda (6) polityka personalna, tj. kto w takim przypadku jest pracodawcą zatrudnionego... jk złote maliny rozdane (2) I co dalej upadłość jest.Kto po kolei będzie wykupywał lokale po sieci Bomi... bul-bul konsument (11) Tragedia bomiego na Fikakowie. Personel traci prace.Likwidacja obiektu na... zdesperowany bomi matarnia (14) w bomi Matarnia na dziale z alkoholami pracuje starsza pani, zastanawiam się... radek m. Ochrona w bomi (28) Robiłem zakupy w c.h. alfa w bomi, po zapłaceniu za zakupy zawołał mnie pan z... Załamany co dalej????????????? (13) Czy ktoś moze odpowiedzieć jaka jest w końcu sytuacja BOMI nie chodzi mi o... miki