Wpisujcie byłe placówki Bomi i ich nowe zamienniki (10) Na życzenie ~jk A swoją drogą też jestem ciekaw co wyrośnie na miejscu... Duch wyplaty (12) JEST 9 WRZESNIA CZY KTOS WIE CZY WYPLATY POJAWIA SIE 10 WRZESNIA NA KACIE!... zuzka27 WYPLATY- ODPRAWY! (2) WYPLATY MAJA BYC 14 WRZESNIA! A CZY KTOS DOWIADYWAL SIE CZY BEDA ODPRAWY... zuzka27
lista zamknietych sklepow! (2) czy ktos wie co bedzie na miejscu Bomi w krakowie! zuzka27 fikakowo (9) sklep na fikakowie zamknięty , cały budynek został zamknięty. Nawet kadry nie... fika fikakowo (1) Co z personelem tam pracującym.Czy to już koniec. Niech wypowie się... były pracownik nowe umowy o prace (8) Słyszałem o nowych umowach,na kontrakty.Odpowiedz prosze,jak to... bezrobotny odprawy (5) Odprawy przy upadłości się nie należą.Gdyż zakład jest zadłużony.Tylko syndyk... Jędrula byly pracownik bomisa (1) KOCHANI I co to wszystko da. Będzie,jak będzie ,czy cos zmienimy w tej... ?????????? informacje (22) Czy ktoś pomyślał po co zatrudniono kierowników regionalnych? Czy wiecie... Bomidronka i co dalej ???/? (7) czy ktoś się oriętuje co dalej ,czy dostaniemy odprawy,co dalej z... aaaa Malbork (2) czy ktoś wie co bedzie po Bomi w Malborku??? krzyżak monopol (3) Pani-malgorzata,kasa,monopolowa.Za bardzo sie interesuje klientem glupie... EDEK wypłaty-szczecin (7) skurczysyny!!! ja tez dzwoniłam 17-tego z rana i baby w kadrach zapewniały,że... POSZKODOWANA Pytanie od klienta plus refleksja (6) Pytanie od wieloletniego klienta: czy ktoś wie jakie Zarząd ma plany? Które... Miron kurant (3) Sąd pracy,nie wypłaca wypłat zaległych przepiureczka wypłaty (5) M BANK-podaje sms-najszybciej,pózniej reszta Banków.Sprawcie o godz.19.30.A... $$$$$$$$ wypłaty (1) białystok jeszcze nie w żadnym banku aneta darmozjad (3) A co powiecie o regionalnych.Za co oni biorą kase,przecież oni,nam nie są do... były pracownik biedronkowa swołocz (2) Co wy o tej Stonce co pozjadała wszystkie niedostępne zasmiecone... prawdziwy Polak