Nagórki (2) A ja uciekłam z Nagórek ,mam nowa pracę.Może i jest ciężej ,ale nie... i:) NOWY SKLEP FIKAKOWO DAWNE BOMI (3) Czy wam wszystkim się w tyłkach poprzewracało nie macie Polacy co robić tylko... oburzony ODPRAWY DLA PRACOWNIKÓW Z OLSZTYNA (167) bardzo proszę o informacje o odprawach z Olsztyna. salceson
Odsetki (1) Widzę tu wiele złości i wzburzenia. Wcale się nie dziwię ponieważ okres... bmd Urlop wychowawczy (2) Witam czy ktoś wie co z bomi w olsztynie jestem również na wychowawczym... EWA Byli pracownicy Bomi na Nagórkach (1) Najwyższy czas dobrać się do d*py firmie która zwolniła nas na podstawie... wiem Wklejajcie ciekawe artykuły o losach Bomi! Może w końcu coś się wyjaśni! (32) Niewiele, ale jednak...... jeszcze-pracownik co z alfa i klifem? (14) wie ktoś co z bomi z alfa centrum w gdański i klifem w gdyni??? Kiedy w koncu... ona Odliczanie (52) Proponuje od dzisiaj odliczać dni do wypłaty naszych pieniążków. Dzisiaj... lilith ktoś z pracowników (5) Toż przecież w Olsztynie kraina mlekiem i miodem płynąca na jakie odprawy... ktoś odprawy (1) dostał ktoś odprawę z Rabat Servis gulak25 Świętujmy wszyscy razem! Nie ma Halewicza!!! Juuuupiiii!!!!!!! (6) W miejscach, gdzie były jego posty widnieje "konto usunięte"! Przemyślał... j-p czesc wszystkim (9) czy ktos dostal juz odprawe zbomi na wybrzezu aneria21 Gdynia ma juz odprawy -aneria21 (1) hiphip ura urmo25-aneria21 odprawa (6) mrągowo tez cisza :/ dzwonilam dzis i powiedzieli ze beda pieniazki dzis lub... mala odprawy (1) Tak na prawdę to myślę że Panie kadrowe nie mogą sobie zrobić tego przelewu... nn czesc wszystkim (1) ja miałam wypowiedzenie z dniem 1.09.2012 i jeszcze nie ma odprawy :( lola odprawa (5) witam. Mrągowo też jeszcze nie maodprawy :( mam jeszcze pytanie odprawa... mala fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych (73) najlepiej byloby aby bomi zlozylo pozew zbiorczy do fgśp, ale jezeli tego nie... pracownik WSPOMINAMY??????????????? (6) Spędziłam tam jedną trzecią życia . O czymś to świadczy. Gdy zaczynałam... bomiczek