ktoś z pracowników

Toż przecież w Olsztynie kraina mlekiem i miodem płynąca na jakie odprawy czekacie ? Bomi na Nagórkach nie wszystkim złozył oferty nie do odrzucenia ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ktoś z pracowników

a o co ci chodzi wypowiedzenie dostałam pracowałam w Bomikach 7 lat miałam umowe na stałe to odprawa mi się należy.a że przyjełam ofertę IBES to już inna bajka .

na Nagórkach to wegetacja

wegetacja pod szyldem Bomi ale parę osób się skłoniło żeby dalej pracować dla nich jakby wszyscy mieli ich w głębokim poważaniu to pewnie przejęcie przez Ibes byłoby możlliwe a tak to w przypadku upadłości likwidacyjnej będą się szarpać w trochę miej osób ale nie wyciągnęli wniosków z ostatniej sytuacji i postępowania "uzdrowicieli" Bomikowskich jak się obudzą z ręką w nocniku to i tak będą postępować tak jak Ci ludzie z parasolkami w deszczu pod siedzibą SP Jaroty ale życzę powodzenia kiedyś prawda wyjdzie na wierzch.

No i bardzo dobrze że przyjęłaś ja też bym przyjął ofertę z Ibes a pracowałem 15 lat ale niestety na Nagórkach ciągle działają sklepy pod logiem Bomi kpina przecież już upadło i wszystkich kopnęło w zadek.
Przekonają się jeszcze Ci co tam pracują ale jak Bomi przejdzie z upadłości układowej do likwidacyjnej to dopiero się będą bujać po sądach z wyrwaniem pieniędzy ale to już ich problem zobaczymy jak oni sobie poradzą i co im powie kierownik rodem z Żabki na blond tleniony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0