jak to jest z tym porozumieniem stron (20) czy rejestrujac sie w UP nalezy sie bezrobocie po porozumieniu stron tak jak... pa Rabat Service wypłaty i odprawy pażdziernik 2012 (34) Piszcie kto dostał ,kto nie dostał i regiony Polski .Musimy być na bieżąco... lolo co z pracownicami, które przebywają na wychowawczym? (61) Witam, byłabym wdzięczna jakby ktoś wiedział co z pracownicami, które... niutka
odprawy z wypowiedzeniem po 30.11 (20) Czy ktoś może wie kiedy można spodziewać się kasy na koncie za odprawy z... była odprawa (1) nie spieszą się z odprawami ,żeby ludziom wysłać pieniądze na konto brak słów... odprawa odprawy dla pracowników (1) czy wiadomo coś z odprawami 30 listopada bo jest cisza odprawa odprawy dla pracowników (102) Czy coś wiadomo odnośnie odpraw dla pracowników?będą? pracownik fikakowo (1) Ponoć kadry mają się przenieść na Kamienną Górę.Zapytanie do jakiego... były pracownik jak odzyskać pieniądze? (1) Czy ktoś dostał pieniądze za zwolnienie lekarskie (jeżeli na takim był) za... IZBELA praca (26) W ALFIE nowy pracodawca a pensje jeszcze niejsze niz w starym Bomi dali naj... oszukana pracownica Legionowo (4) Witam. A co z Bomi w Legionowie?(pod Warszawą) yyy Wypowiedzenia w grudniu lub później. Warszawa (7) Co z osobami które dostaną wypowiedzenia po 30.11.12? Czy też dostaną... yyy odpowiedzi (1) świadectwo pracy wysyłają pocztą ,inne dokumenty nie oddają bo robili... beata PIT-Y (4) Czy ktoś wie kiedy będa wysyłane pit-y.Rozwiązanie umowy o pracę miałam w... viki Olsztyn (8) nowa praca nowy szwf tylko kasa do d*py IBES to ściema trzeba się rozglądać... aaaa lista zamkniętych sklepów (141) z tego co wiem to zamknęli już delikatesy w Sopocie i Legnicy, czy zamykają... burn Urlopy wychowawcze. Pilne!!!! (4) Wszystkie pracownice przebywające na urlopach wychowawczych niech natychmiast... zzz odprawy (257) Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała pracownik z piły odprawy z wypowiedzeniem po 31.09 (39) czy ktoś już dostał odprawy z wypowiedzeniem po 31.09? aaaa Fikakowo (1) Jestem pod wrażeniem obsługi.Robiłam kiedyś zakupy i byłam rozczarowana.Teraz... Klientka