odprawy

Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odprawy

Dostałam odprawe tak sie ciesze pozdrawiam wszystkich dzieki za info i mam nadzieje ze juz wszyscy dostali kase i moga zapomniec o firmie Bomi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

uzbrujcie sie w cierpiwość to się wam nalezy dostaniecie

Ja również czekam na odprawę. moja przygoda w bomi skoczyła sie 6 pażdziernika odprawy jeszcze nie dostałam!!!

a dlatego ze najwieksza grupa byla zwolniona z dniem 31-08-2012
Pozostalym rowniez zyczymy rychlego otrzymania odpraw ale tak jak my, chodzilismy, dzwonilismy , dowiadywalismy sie z roznych zrodel i przekazywalismy sobie informacje

A dlaczego nikt nie pisze o osobach, które zakonczyły pracę w Bomi z ostatnim dniem września? Dla nich odprawa sie nie nalezy?

i teraz kiedy masz dostać ... znowu będziemy czekać kolejne 2 miesiące ?

jak nie masz,to zadzwoń do funduszu i zapytaj czy ujęli ciebie w wykazie...O mnie jaśnie panie najwyraźniej zapomniały:/ nie wpisały mnie na wniosek mimo że skończyłam "przygodę" z Bomi 31.08... Gratuluję kadrom,żal cokolwiek mówić...

nie ma :(

Jest

dostalam odprawe :)

Juz moja znajoma z ktora pracowalam dostala kase, teraz tylko czekac az zaczna dla nas wplywac pieniazki na konto :)

jakie sprawdzić , to już dawno sprawdzone przed wysłaniem do funduszu tu chodzi tylko o kase najmniej oprocentowane konto np na 1% od kwoty 6ml daje dziennie 60000 to logicznie ze beda trzymać to do ostatniego dnia , dobrze na tym zarabiaja, jutro nacisna w systemie zapłać i pójda przelewy, a dotra albo jutro albo w piątek niestety
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jutro maja byc zrobione przelewy a na konto moze wlynie w piatek
paranoja ,
rozumiem ze to trzeba wszystko sprawdzic, ale ludzie, nie przesadzajmy
mogly panie pracowac w sobote i niedziele, tak jak my niejednokrotnie pracowalismy, bomi im pozniej za to zaplaci(haha)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a skąd ta informacja?

jutro mają byc zrobione przelewy piszcie jak dostaniecie pozdrawiam

Zanim dojdzie przekazanie pieniędzy trochę dziś czasu minie. Więc czekamy. Nie chcę nawet myśleć, jak do końca października nie będzie kasy...

ja się dodzwoniłam do kadr i pani powiedziała ze jeszcze tych pieniędzy nie widzą na koncie ale jak już będą to będą musiały wszystko posprawdzać żeby wszystkim dobrze powypłacać kase.I że mają 7 dni na to aby nam wypłacic kase to może do 31 października dostaniemy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba ich cisnać telefonami, niech czują że pracownicy o wszystkim wiedzą i nie dają się wyrolować!!! Dzwońcie wszyscy i się nie patyczkujcie, przecież to są nasz pieniądze!

Dzwoniłem do kadr do Gdyni żeby zapytać się kiedy Panie zrobią przelewy,ale nikt nie odebrał spróbuje pózniej może się uda

Rozumiem ze teraz Bomi na wypłate naszych odpraw ma jeszcze 7 dni roboczych? Tyczy się to także Olsztyna czy tylko Trójmiasta?