odprawy

Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odprawy

Witam ja dzwoniłam do związków zawodowych i Pani Iwonka powiedziała ze według inspektora mają dostać wszyscy do końca tego tygodnia poczekamy zobaczymy

Może Panie z kadr miały na myśli, ze one czekają na przelew z Funduszu , a one maja jeszcze wtedy 7 dni na rozesłanie tych pieniędzy nam, tak przynajmniej ja zrozumiałam jak dzwoniłąm w piątek, a tak w ogóle to dowiedziałam się , że ja i tak poczekam dłużej bo ja miałam wypowiedzenie do 1-09-2012, i przez to , że 1 dzień później to nie poszły moje dane w tym wykazie, więc podejrzewam ze w tym tygodniu otrzymacie pieniążki , a ja jeszcze trochę poczekam

z kolei mojej kolezance a dzwoniła kilka minut po mnie powiedziała nie wiem czy ta sama pani ,ze pod koniec tygodnia tego będzie kasa ,jajca sobie robią z nas czy co nie wiem mówią tak aby na kilka dni miały spokój nie wiem ......

Na to wychodzi, że jednak Panie z kadr kłamały odnośnie przelewów bo na koncie pusto.Tak naprawde to nie wiem z jakiego sklepu jest mama z mojej znajomej po prostu się nie pytałem,ale kase ma.

ja też jestem z Olsztyna to z jakiego sklepu?

I jakie to są pieniążki ?
Porównując do pensji.

Mojej znajomej mama,która kończyła prace 25.08 dostała pieniążki w tamtym tygodniu nawet pokazała mi ile dostała bo nie chciałem wierzyć,ze dostała więc to nie ściema,dostaniemy wszyscy w swoim czasie tylko ciężko czekać jak rachunki czekają do opłacenia.

mi się wydaje że jeszcze nikt nie dostał to jakaś lipa tam w nfsp mieli tyle czasu żeby rozpatrzeć te wnioski.lipa mówie wam od pierwszych wypowiedzen mineło więcej niż 30 dni.

Dzwoniłem do swojego banku i Pani mi powiedziała,że jeśli zrobiły przelew to będzie dziś póznym popołudniem albo dopiero jutro zależy to o której godzinie robiły przelewy ale jak coś to dam znać.

to daj znak pózniej .

To zależy kiedy zrobiły ten niby przelew,u mnie ostatnie księgowanie jest o 18 w banku także zobaczymy.

u mnie nic nie ma jak o tej porze nie mam to nie bede miał

Więc okaże się najpóżniej wieczorem czy ściemniały czy nie.

TAK DO GDYNI

Tak sobie myśle,że jeśli te Panie w kadrach kłamią to dlaczego,one chyba nie wiedzą co my wszyscy przeżywamy czekając na pieniądze a do kadr to dzwoniłeś do Gdyni.

z tego co czytam to juz jednej osobie tak powiedziały powiem ci jedno to jest zbywanie nas ja w to nie wierzę i szkoda kasy na dzwonienie do nich bo kłamią i tyle

Przelewy dla osób z dnia 31.08?Straszna rozbiezność informacji ciekawe czy Panie w kadrach kłamały,ja też będe sprawdzał konto może będzie niespodzianka.

dzwoniłem do kadr podobno przelewy poszły ,ale je już w nic nie wierzę.
Bo każdemu mówią co innego ,tylko cały czas sprawdzam konto i cisza.

Nie Bomi Ci nic nie zwróci i odpraw też nie wypłaci .
Odprawy wypłaca FŚG.

ja chcę się cieszyć dziś , kto mi zwróci odsetki za nieterminową zapłatę raty kredytu BOMI :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0