odprawy

Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odprawy

to co dostałaś to najprawdopodobniej ekwiwalent, my mieliśmy okres wypowiedzenia do 1 wrzesnia i dostalismy taki ekwiwalnt za niewykożystany urlop

Tak jest w kodeksie i nie ma co zazdrościć innym .
Najważniejsze to teraz znależć pracę i dalej spokojnie żyć.
Szkoda zdrowia w końcu to nie my zawaliliśmy.

Za rozwiązanie umowy z winy pracodawcy - co jest napisane na wypowiedzeniu czyli wszystko zgodnie z kodeksem pracy. I nie wiem po co te nerwy. Nikomu nie jest łatwo - a nerwy nie pomagaja

od kiedy okresowym odprawa 2 tygodnie wypowiedzenia i tyle, ty się lepiej dowiedz jak to jest, mi należ się wypowiedzenie z 3 miesięcznym okresem wypowiedzeniowym i za ten czas muszą mi wypłacić kasę a tobie za co za 2 tygodnie? A odprawa to za przepracowane lata 1 rok to chyba nic ja za 7 lat to wezmę za 2 miesiące .

Oczywiście że okresowa, ale odprawy należą się wszystkim. Poczekam na RMUA po prostu

w zeszłym tygodniu .
Ale ja 31 skonczylam pracę ty we wrzesniu jeszcze bylaś 1 dzień ,więc rmua dostaniesz zapewne wszystkie razem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to umowa była chyba okresowa ,my, czekamy na odprawy umowy na stałe to co miałaś umowe na stałe?
ja dostałem wypowiedzenie 1.09 to wypłata za 09 dostałem wczoraj i za urlop 42 dni Olsztyna na odprawe czekam

Kiedy dostałaś RMUA? Bo jeśli Tobie wysłali to pozostałym zapewne też, tylko poczta nie wszędzie działa tak szybko jak powinna

Tak jak wcześniej ktoś cytował pismo z funduszu odprawy są wypłacane w kolejności zgłoszenia wniosków przez kadry.
I jak na razie widać że sukcesywnie są wypłacane .
Wczorajsze informacje na forum ,że ktoś dostał z 31.08 wyglądają na żarty .Na pewno 31 .08 nie dostał.
Jak dostanę na pewno napiszę.RMUA dostałam pocztą

urlop wykorzystałam, więc wynagrodzenei za jeden dzień i bonus za udaną współpracę:-P. nie wiem - w poniedziałek idę po rmua - o ile ktoś mi je wystawi. a odnośnie odpraw - czy ktos ma jakiekolwiek informacje - ale sprawdzone?

No przecież jasne że to nie jest odprawa .
Wypowiedzenie z dniem 1 IX.
wynagrodzenie za jeden dzień plus może jeszcze jakiś zaległy urlop.

czekam na info w takim razie:-)

ja w kazdym bądż razie napiszę bo u mnie to kupa kasy :) moze dziś będzie .Dam znać. trzymaj się

Poczekam do poniedziałku bo skoro ja dostałam przelew to inni też powinni. Zobaczymy jak w pozostałych przypadkach będzie wyglądała kwota. Jestem cierpliwym człowiekiem - do czasu oczywiście...

BOŻE co się dzieje wiesz z tego co mi wiadomo nasze kadrowe to mało kumate ,zaszła jakaś pomyłka nie czekaj tylko jedż ,mam kontakt z byłą pracownicą Kadr i tak chyba jest tylko K.N.to twoja kasa nie daj się jak tak można ja juz sobie wyobrażam moje konto pracowałem 12 lat jak mnie maja tak oszukac to nie wiem co im zrobię:(

pracowałam równo rok (Olsztyn). W poniedziałek chyba pofatyguję się do kadr. Brak słów tak szczerze

dziwne ,nie kumam co się dzieje ja zakończyłem pracę z dniem 31.08 ze skróconym okresem wypowiedzenia i kasy nie mam a u ciebie jeszcze taka kwota ?????skąd oni ją wzięli ,ile tam pracowałaś? i w jakim regionie? podaj jak mozesz nie wiem powinnaś dowiedzieć się skąd taka kwota ????

Witam. Czy ktoś miał wypowiedzenie z dniem 01.09? Dostaliście kaskę? Bo mi wpłynęło wczoraj wieczorem (mbank) 232 zł od naszego byłego pracodawcy i nie wiem czy mnie tak firma doceniała czy to ma być chwilowo na otarcie łez?

WIELKIE PRZEPRASZAM BANAN ,ALE ZROZUM KAŻDEGO BY WNERWIŁA TAKA SYTUACJA WIEDZĄC ,ŻE WIĘKSZA CZĘŚĆ LUDZI MIAŁA OKRES WYPOWIEDZENIA 31.08. KAŻDY CZEKA NA KASĘ I CHCE W KOŃCU MIEĆ WSZYSTKO ZA SOBĄ .

dostałem 1350 zł