odprawy

Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odprawy

Nie siejmy paniki .
Przepisy mówią ,że od momentu wpłynięcia wniosku do funduszu jest 30 dni .Więc cierpliwie czekajmy ,a może wszystko skończy się pozytywnie.
I jeszcze w pażdzierniku będziemy mogli na forum cieszyć się.

Witam to ja już nic nie rozumiem,ja dziś dostałem na swoją pocztę elektroniczną odpowiedz z funduszu i tam pisze,że piniążki będą najpózniej do końca miesiąca,całkowicie sprzeczne informacje i komu tu wierzyć.

no to super sobie poczekamy i co my mamy zrobić ile czekać kto mi da na rachunki i.t.d :zdają oni sobie sprawe z tego co my przechodzimy ??

Nie powiedziała tylko,że wniosek jest w trakcie rozpatrywania.

powiedziały ci panie z funduszu czy chociaż zaczęły wypłacać kasę da ludzi ??

nie moge skąd takie informacje najpierw ,że do końca tego tygodnia ,teraz że nie wiadomo czy do końca miesiąca te baby zaczynają mnie wnerwiać ja tez nie mam kasy ani opłacoych rachunków co oni sobie wyobrażają ,ze jak mamy zyć ja pier....... co robić ??

Cześć wszystkim dzwoniłam przedchwilą do funduszu pani mi powiedziała,że niewiadomo czy dostaniemy kase do końca miesiąca czy sie wyrobią. Powiedziała,że mniejmy nadzieje,że wypłacą do końca miesiąca bo jest bardzo dużo ludzi ,a wnoisek wpłyną 28 września. Kurcze jak tu żyć bez kasy ile można czekać

i jutro kolejny tydzień się zaczyna na oczekiwanie kasa będzie albo nie ??..
żyję w nadzieji, że w końcu przeleją .

No niby tak mówią w kadrach że ''powinniśmy'' dostać do końca przyszłego tygodnia.....a jak będzie to się okaże!!!!!!

ale na pewno w przyszłym tygodniu dostaniemy odprawy? :)

dokładnie tak...miejmy nadzieję że naprawdę przeleją już w przyszłym tygodniu!!!!!

to znaczy do 19.10 tak ci powiedzieli??

Kadry znowu mówią że do piątku przyszłego najpóźniej będzie kasa!!dla 31.08

nie trzeba wierzyć plotkom odprawę dostaniecie jak wszyscy co do tej pory dostali 25.08 zostały wypłacone ludzie z 31.08 dostaną najpewniej do 27.10 więc troszkę cierpliwości a nie nakręcacie się niepotrzebnie

ale przez to ,że zostałeś wyróżniony i dostałeś przed swoimi kolegami coś skromniutko ci wypłacili..................

ja to już nie mam sił się wypowiadać ,bo zgłupiałem o co chodzi ?? z ta wypłata kasy ??czekam tylko na przelew i zobaczymy co dalej ,tylko jak mam jeszcze czekać tyle czasu to wsadzę im rachunki do koperty i prześlę do zapłaty .

a ja tez miałam wypowiedzenie do 1 wrzesnia i nic nie dostałam a tak naprawde to za jeszce jeden dzien wrzesnia tez jakas kasa mi sie należy

ja wiem jak jest sam przeciesz czekałem na ta kase a tu wczoraj sprawdzam stan konta i patrze kasa jest.i nowa praca tez sie znalazła :)

Dziś dostałem odpowiedz z funduszu gwarancyjnego na moje pytanie,które wysłalem drogą elektroniczną.Nasze wnioski(tzn 31.08)zostały złożone 28 września i od tej daty w ciągu 30 dni wpłynął pieniążki na konta.tak mi odpisała Pani z funduszu.