odprawy

Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odprawy

Bo ja nie dostałam wypowiedzenia jak inni, tylko podpisałam porozumienie stron. Zresztą co to za różnica....

No łaśnie coś tu jest nie halo.
Osoba która to napisała 2012-10-16 16:47
109.95.0.*
podpisała się moim loginem bomiczek, a ja tego nie pisałam.

Może to tylko przypadek ale jezeli nie to niezły numer

CIEKAWE PIŁA DOSTAŁA WYPOWIEDZENIA Z DNIEM 17.08 DO 1.O9 WIĘC SKĄD TY MASZ 27.08

Ja poczekam do końca miesiąca jeśli nie wpłacą to wtedy zastanowie się co i jak,jestem dobrej myśli.

nie mogę to jakieś jajca są u nas W Olsztynie juz 200 osób złozyło wniosek do sądu ja czekałem do końca ale juz teraz to nie wiem czy do Pana Obary sie nie wybiore ile można czekać ???? no ile ???za co żyć Szanowny Funduszu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

O ile mi wiadomo to fgśp jeszcze nie zamówił dla nas kasy robi to raz w tygodniu tylko w piątki. Także jak zamówią w piątek to dostaną w następnym tygodniu i dopiero przekażą dla Bomi ,żeby nam przelali na konta, więc albo dotaniemy podkoniec następnego tygodnia albo na początku kolejnego.

witajcie nie wiem czy to prawda ,ale w kadrach w Bomi Gdynia Panie powiedziały ,że kasa będzie dziś albo jutro wiecie coś na ten temat ??bo ja jakoś w to nie wierzę.

dobrz zgadzam sie nie bylo premi uznaniowej ale była premia 10% od zasadniczej i o ta mi chodziło zle sformuowałam pytanie przepraszam chodzilo mi o to ze ja miałam zasadnicza 1574 plus te 10% w semie 1730
po 5 latach pracy

miałam tylko 2 miesięczną odprawkę dostali chyba wszyscy z 25.08 to jest więcej niż 2 wypłaty ponieważ zabierają tylko 18 procent podatku nie ma żadnych innych potronceń premi uznaniowej nie ma od dawna fundusz nalicza od zasadniczej i nie miałam skróconego okresu wypowiedzenia tylko 2 miesięczno odprawke dla bomi pracowałam 4 lata

a czy miałaś skrócony okres wypowiedzenia?czy dostałaś odszkodowanie?

A kiedy ostatnio były premie uznaniowe?
Zasadnicza to podstawa

a czy zasadnicza 1670 zł to była juz z premią uznaniowa

to jest więcej niż 2 wypłaty i w moim przypadku o 500 zł.

może wypłatę z urlopem bo to coś mało ,dziwi że tylko pojedncze osoby dostały ?

ja skończyłam współprace z Bomi 25.08 odprawę otrzymalam 09.10 w firmie miałam zasadniczą pensje1670zł odprawę dwu miesięczną wypłacili mi w kwocie 2980zł z funduszu więc wy też napewno dostaniecje

Słuchajcie. Ja jestem ze sklepu w Pile. Dostałam wypowiedzenie 27.08. Napisałam do FGŚP i otrzymałam następującą odpowiedź: " W dniu 28.09.2012r. został złożony wykaz uzupełniający dla osób zwolnionych 27.08.2012r. Po weryfikacji wykazu w ciągu miesiąca - WUP w Gdańsku przekaże środki na wypłatę świadczeń syndykowi, który będzie miał obowiązek wypłaty świadczeń pracownikom w ciągu 7 dni" No i wszystko chyba w temacie ;-(

dawno mnie nie było na forum i widzę ,że nadal cisza z wypłatami dla wszystkich .Tragedia.U mnie nic nie ma nadal niestety .

Wszyscy, którzy otrzymali wypowiedzenia w tzw. drugiej transzy czyli pod koniec lipca.Reszta niestety jeszcze nie

Daj mi numer do pani Iwonki ze zwiazkow zaw. bo mam sprawe do zw. Z gory dziekuje