odprawy

Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odprawy

Ludzie nie róbcie szumu tylko uzbrójcie się w cierpliwość. Sami widzicie kasa pomału wpływa i przyjdzie czas na nas. Ja też czekam na kasę, ale bez nacisku. Nie siedźcie na tyłkach tylko rozsyłać CV i praca będzie. Ja jestem z małej miejscowości i myślałam, że będzie problem z pracą, ale dziś jest 18-ty października i pracuję już ponad trzy tygodnie, ale mało tego miałam jeszcze dwie propozycje z których musiałam zrezygnować. Powiem Wam rozesłałam tylko 4 CV, ale mało tego wszyscy ludzie , którzy u nas pracowali też mają pracę więc nie biadolcie jak Wam ciężko tylko wysłać parę CV i będzie praca. Jesteśmy pożądani na rynku pracy. Trzymam za Wszystkich kciuki.

daj spokój juz nie mogę tego czytać sam zobacz co się dzieje paranoja ja juz mam takiego nerwa ,ze normalnie nie mogę funkcjonować .

Można nerwicy się nabawić,ja już się tyle zapożyczyłem że szok a tu wychodzi że jeszcze trzeba czekac do końca przyszłego tygodnia.

ale mamy kasę co?? przeraza mnie to ,że co niektórzy piszą takie bzdety gdyby to była prawda kasa by była !!wypisywanie ze P.Iwona ze związków potwierdza ze kasa będzie w tym tygodniu nie sprawdza się same kłamstwa wokoło ,tylko po co !!!!!w kadrach cisza ,na forum brednie komu wierzyć powiedzcie sami komu .I jeszcze to ,ze jeszcze kasy dla nas nie zamówili KOSZMAR.

Kurczę też próbuje sie dodzwonić do kadr i te ,,Baby,, nie odbierają już mnie to wkurza ile można czekać na swoje pieniądze. Ale dzwoniłam też do funduszu to dopiero jutro maja dla nas zamówić pieniądze w warszawie i w przyszłym tygodniu je dostaną. Dopiero wtedy przeleją na konto Bomi ,a one na nasze także może za tydzień będzie powszystkim.I powiemy ,że wreszcie był przelew.

i co tu teraz zrobić? ja juz naprawdę nie mam za co żyć :(

Powinny pracować do 15,może rzeczywiście nie mają czasu albo nie chce im się już odbierać telefonów,u mnie też narazie nic.

ok.Ale cisza w tej chwili dzwoniłam i nic.Tak serio to juz dziś zaczęłam się martwić .Nawzajem. Powodzenia.

Trzeba próbować jak sie dodzwonisz to napisz co ci powiedziały ja też będę próbował,powodzenia.

niezłe jaja tam w kadrach w Gdyni nikogo nie ma .Nie mozliwe ,ze nikt nie odbiera nie wiem albo tak zajete przelewaniem kasy ,albo się zmyły !!

nie mozna się dodzwonić bo juz nie maja co wymyślać !!!!

ja mam ten sam problem ile można pożyczać :( niech w końcu ktoś ogarnie się w tym funduszu i zacznie wypłacać kasę i zastanowi sie nad tym co my przechodzimy .Ja juz nie mam sił zastanawiac się co dalej mam począć ,co zrobić na obiad i.t.p ;o rachunkach nie wspomnę LUDZIE Z FUNDUSZU WYPŁACAJCIE NAM ZALEGŁA KASE WALIC PROCEDURY JA JUZ MAM DOSYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Święta prawda ja mam 5-letnią córcie i trzeba niedługo pokupować ciepłe ubranka i wogóle.Coś dziś nie mogę dodzwonić się do kadr do bomi może mam pecha, ciekawy jestem czy nadal Panie będa twierdzić,że do jutra będą pieniażki.

Ja to juz powiem szczerze ze juz sama nie wiem w co wierzyc. Napewno kiedys bedziemy mieli te odprawy. Tylko najgorszy jest fakt ze ludzie teraz sie zaporzyczaja zeby oplacic rachunki itp. A nie wspomne ze jest jesien i wkrotce zima i ci co maja dzieci no niestety, ale musza je odpowiednio przygotowac na ten okres. A tu niestety braknie funduszu. Nawet nie wspomne juz o tym ze trzeba z dnia na dzien cos do garnka wlozyc. Przykre :(

Witam widze,że forum na chwile ucichło.Jutro już piątek i się okaże czy znów zostaliśmy oszukani czy rzeczywiście pieniążki będą,ja sądze że będziemy musieli na nie poczekać do końca miesiąca obym się mylił pozdrawiam wszystkich oczekujących na cud.

Hejka piszcze czy ktoś dostał odprawy w tym tygodniu i z jakim dniem miał wypowiedzenie

Koniec tygodnia się zbliża Pani Iwonko ze związków !!pożyjemy zobaczymy zapewne kolejna ściema zapraszam do Olsztyna i proszę zobaczyc co się z ludzmi dzieje desperaci SZOK .

sorki nie dla jednego pieska na imię burek nawet nie zwróciłam uwagi że ktoś tak się wpisuje więc dopisuje 1 żeby nie było niejasności ja pracowałam w bomi białystok a 10procent premi nie dostaniemy bo pieniążki wypłaca fundusz

Ojej, chyba nie o tym rozmawiamy na tym forum, gdyby nie było odprawy nie wchodziłabym tu kilka razy dziennie...

i w porozumieniu stron jest odprawa?