odprawy

Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odprawy

ZaDZWONIŁAM DO FUNDUSZU DZIŚ PRZEKAZALI KASE DO BOMI TAKŻE RESZTY TRZEBA SIĘ DOWIADYWAĆ W BOMI

A co z wnioskami do Panstwowej inspekcji Pracy? czy komornik po takim czasie nie siada na majatek i po 20 -kilku dniach nie wyplaca nam pieniedzy? czy te wnioski w sadzie przepadly vo sklepy skladaly?

już wczoraj pisałam że dziś albo jutro mają dostac pieniądze z ministerstwa i przeleją je na konto bomi a oni jeszcze maja 7 dni na przekazanie tych pieniędzy dla nas.

a powiedzieli tobie cos konkretnego

numer do funduszu 58 3209110 i tam wszystkiego się dowiesz ja dzwoniłam wczoraj i dziś to mi już głupio dzwonić.

Witam wie już może ktoś czy fundusz przesłał już kase do Bomi,czy jeszcze nie piszcie jak coś wiecie pozdrawiam wszystkich czekających.

ciekawe czy mówiły prawdę czy sie tylko wykręcają

w kadrach kasa jest tylko wystarczy ja przelać,ale nie wierze w to ponieważ czytam sobie ,ze Panie w kadrach niezle mącą .Ale czekamy moze akurat.Dzwoniłem tam dziś i tak powiedziały.

Może akurat w tym tygodniu będzie po wszystkim i wszyscy na forum pochwalą się,że są pieniążki na kontach pozdrawiam.

no to jeszcze ponad tydzien poczekamy

Dzwoniłam do funduszu teraz i pani powiedziała ,że w piątek zamówili pieniądze dla nas jutro albo w środe dostaną je z Warszawy i prześlą do Bomi a firma będzie miała 7 dni na przekazanie nam tych pieniędzy

zadzwoń do kadr w GDYNI i się dowiesz .........ale podobno są .

ludzie dajcie znac jak bedzie kasa w gdyni

Ja tez mam prace juz ponad miesiac i jestem z niej bardzo zadowolona :) Juz jestem po pierwszej wyplacie.Bedzie dobrze a pieniazki napewno wplyna na nasze konta niebawem.Pozdrawiam

Masz rację ja też mam nową pracę od 3 tygodni, lekko nie jest ,ale najważniejsze że jest praca.Trzeba się otrząsnąć i iść do przodu,trzymam kciuki za wszystkich szukających pracy , będzie dobrze ;-))))

I tak trzymajcie!!! Nie czekajcie na tę kasę jak na zbawienie. Mając inną pracę te pieniądze wpłyną i będą dodatkowym zastrzykiem, a nie sumą ratująca życie w ostatniej chwili. Ciągle będę powtarzać jesteśmy poszukiwanymi pracownikami na rynku pracy. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich.

Ja zaczęłam składać cv zanim zakończyłam pracę w Bomi mogłam iść do pracy zaraz następnego dnia ale bałam się że wtedy bomi będzie miało podstawy by nie wypłacić odpraw. Z chyba 6 cv na pięć dostałam propozycję pracy. Pracuję od półtora miesiąca i nie kwiczę z braku kasy a nie mam ani wyższego wykształcenia ani kursów doszkalających ani dużego doświadczenia właściwie bomi było moją pierwszą poważną pracą.

Zgadzam się dodi, trzeba spiąć d*psko i szukać.Uruchomić wszystkich znajomych i wysyłać CV nawet tam gdzie nie ma ogłoszeń o prace.Trzeba też być przygotowanym na niskie zarobki i ciężką pracę.Też pracuję od 3 tygodni, jest dużo ciężej niż w Bomi, po pierwszym tygodniu stwierdziłem że Bomi to była sielanka ale co robić, pracować gdzieś trzeba a nie czekać na odprawę i zastanawiać się jak tu za nią spłacić długi i przeżyć zimę.Życzę wszystkim szczęścia i powodzenia w szukaniu, szczególnie starszym osobom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto wam obiecał powiedzcie? Pani z kadr która mówi tak wszystkim żeby sie odwalili??? Ludzie jakies półtora tygodnia temu powiedzieli w funduszu ze kasa dla tych którzy mieli wypowiedzenie do 1 wrzesnia bedzie minimum po 30 dniach i nie ma co czekac i czytac głupot wypisywanych na tym forum, Ono tylko dołuje ludzi nic więcej a kasa szybciej od tego i tak nie wpłynie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a wszyscy obiecali ze do konca tego tygodnia będą pieniądze