BOMI - nie, dziękuję (12) W BOMI w CH Alfa w Gdańsku wygląda to tak: 1) Mnóstwo przeterminowanych... Były klient Obsługa ;/ (2) Dno dno i jeszcze raz dno taka jest obsługa w BOMI Czemu w Trójmiejskich... Szatynka Brak zainteresowania ze strony kierownictwa (16) Chciałbym, aby ten email przeczytał główny zarząd, a w szczególności prezes... Prawnik
WARZYWA!!!!!!!!!!!!! (2) TO SKANDAL JESTEM OKROPNIE ZAWIEDZIONY PANIA KTÓRA JEST NA WARZYWACH. BARDZO... Roman wcale nie jest tam wesoło (6) nie mają pracownicy tam wesoło muszą pracować za kilka osób być zawsze... klient Super, ale jest jedno ale... (3) Mianowicie pani z działu warzyw i owoców-pani M., widać że bardzo meczy ją... klientka bomi Samoobsługa? (3) Dn.10.09.08 ok.godz.18 chciałam zakupić w sklepie Państwa sieci na Fikakowie... Sylwia Masłowska BOMI truje klientów (2) Po raz kolejny dokonałam zakupu nieświeżego towaru. Za pierwszym razem była... Klient kasy a kolejki (12) Niestety w Bomi na Fikakowie bardzo często zdarzą się że w "godzinach... lex Muszę pochwalić Bomi? (3) Obiektywnie. Jakiś czas nie byłem w Bomi i wpadłem a tu ceny naprawdę niezłe.... norm BOMI - nie, dziękuję (2) W BOMI w CH Alfa w Gdańsku wygląda to tak: 1) Mnóstwo przeterminowanych... Były klient BOMI TO NIE DELIKATESY. (4) BOMI CHCE POZYSKAC TANIĄ SIŁĘ ROBOCZĄ.BOMI to nie DELIKATESY.WSZYSKO DZIĘKI... Pracownik z dużym doświadczeniem he he he (1) Wszędzie dobrze gdzie nas niema , w innych sklepach taki sam burdel jak i tu Goplana niezadowolenia... (7) Moze mam starodawne myslenie. ale moj ojciec powiedzial do mnie jedno... basia Super, wysoki standard, a ceny coraz niższe, coraz więcej promocji (7) Polecam. Standard wysoki, a ceny nie są już tak wysokie jak kiedyś, ba,... Łukasz Opinia (3) Chwalę sobie te delikatesy! Nie robią na mnie wrażenia sceptyczne opinie... Judas niezadowolenie pracowników Bomi jest wypisane na twarzy.... (8) Witam, Jestem pracownikiem "wspaniałego" sklepu Bomi Krewetka. Pamiętam jak... Pracownik. nawalnica na polkach (2) bylam ostatnio w bomi wejherowie mila obsluga mimo ze wiem ze zabrali im... karolina Do pana prawnika!!! (3) Witam!Po przeczytaniu pana listu zastanawiam się czy jest pan tak samo... Arkadiusz Bomi Sopot (3) wczoraj bylam w sklepir po drobme zakupy i z zalem sie dowiedzialam, ze 26... basia