Dziękujemy...

Szczególne podziekowania należą sie Panu Prezesowi Jesionowskiemu wraz z zarządem za to, że wartość pieniądza wzięła górę nad wartością pracy człowieka...
Po drugie dziękujemy byłemu Wiceprezesowi Falkinowi za sprzeniewierzenie"naszych"pieniędzy...
Po trzecie i najważniejsze dziękujemy wszystkim WSPANIAŁYM KOLEŻANKOM i KOLEGOM, kierownikom, specjalistom,kierownikom regionalnym, kadrowym, księgowym i innym pracownikom, których nie zdołam tu wymienić za to, że razem(w mniej lub bardziej sympatycznych warunkach) przepracowaliśmy wiele wspaniałych lat...
Życzymy powodzenia i pamiętajcie: JUTRO BĘDZIE LEPIEJ!!!

Ps.Dodatkowo specjalne podziękowania należą się"naszemu wspaniałemu koledze"Halewiczowi za posty, które nam, pracownikom Bomi"przynosiły wiele otuchy", dawały nam wiarę w klienta i dzięki któremu nasza praca miała sens...Fajnie, że byłeś...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dziękujemy...

Byłem, jestem i będę^^ Zapomniałaś podziękować tym koleżankom, które skutecznie odstraszały klientów od robienia zakupów w BOMI. Wypowiedzenie już odebrałaś?
Będzie upadłość z możliwością zawarcia układu, który jak mniemam nigdy nie zostanie zawarty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też Cię kocham Halewicz, ja tez...I nic tego nie zmieni...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Były , są i będą to tylko śmierć i podatki a Ty i te Twoje teorie zginiecie jak zeszłoroczny śnieg ^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przecież ten du..., sorry, halewicz, pisał pieszczotliwie, z angielska... Bomi-baby czyt. Bomi bejbi, co oznacza:
1. małe dziecko (zanim nauczy się mówić i chodzić), dzidziuś, bobas, niemowlę
I'm going to have another baby. (Będę miała jeszcze jedno dziecko.)
Her baby is due in March. (Jej dziecko ma się urodzić w marcu.)
He was crying like a little baby. (On płakał jak małe dziecko.)
młode (jakiegoś zwierzęcia)
2.spoken kochanie (pieszczotliwe określenie dziewczyny)
I to drugie znaczenie miał na myśli, a wy zaraz, że złośliwie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0