Świetny ??? pomysł BOMI

Od pewnego czasu jestem nagabywana przez panie kasjerki BOMI .Chodzi tu o różne produkty w "PROMOCYJNEJ CENIE".Podchodząc do kasy chcę w miarę szybko zapłacić za swoje zakupy. A tu pani kasjerka " zachęca" mnie do zakupu jakiegoś batonika, kiełbaski czy innego towaru , który mnie nie interesuje.Takie praktyki służą wydłużaniu się kolejki i powodują we mnie niesmak robienia w BOMI zakupów. Czuję się tu ,jak w jakimś prowincjonalnym sklepiku. Uważam, że to ja decyduję o tym co chcę kupić, a nie Pan prezes Bomi. TAK NIE HANDLUJE SIĘ W DELIKATESACH ! Z poważaniem Bronisława.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Świetny ??? pomysł BOMI

W pełni się zgadzam. Z tego powodu odwiedzam ich jak najrzadziej. Niedobrze robi się przy kasie i to nie tylko klientom. Wiele kasjerek olewa już to pytanie klientów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Świetny ??? pomysł BOMI

To prawda,często się z tym spotykam.Z reguły są to rzeczy którym zbliża się termin ważności.Wiem jak to się robi,aby z ceną wywindować i być na swoim.Kolejki u kas są ogromne,jak jest 6 kas to tylko 2 są czynne.Tak u nas szanuje się klienta.Stwierdzam to z przykrością-była klienta Bomi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0