Pracownia Fryzur Bratwiser

Fryzjerzy

Gdańsk, Jana Kochanowskiego 75

Szybko profesjonalnie i niedrogo (1) Umówiłem się na 10 min przed przyjściem, bez problemu zostałem przyjęty.... Kamil Pełen profesjonalizm (1) Super zakład, profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie i po raz kolejny... Hania Agnieszka W. - opinia (3) Byłam ostatnio u Marty Kierońskiej, zrobiła mi perfekcyjnie ombre hair.... Agnieszka W.
Polecam (1) Polecam Pracownie Fryzur Bratwiser dla każdego czy młodego czy starego.... Stała klijentka Polecam ten zakład fryzjerski !!! (1) Farbowalam włosy i jetem bardzo zadowolona z koloru, który dobrała mi Pani... Wiolanka Karolina (1) Pani Karolina to młoda osoba aczkolwiek znająca swój fach. Zawsze potrafi... Kamila Polecam:)) (1) Świetna atmosfera,miła obsługa jestem bardzo zadowolona z pani Karoliny... Ewa T. Profesjonalizm (1) Bardzo dobry salon, nie mam żadnych negatywnych uwag. Miła obsługa i dobra... Dzinga POLECAM!! (1) Z czystym sercem polecam salon Pracownia Fryzur Bratwiser. Klientką tego... Ewa S Profesjonalny salon (1) Przejeżdzajac przez wrzeszcz odkryłem nowy salon. Ponieważ zależalo mi na... Kamil