Brązowe plamienie w III trymestrze ciąży

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Cześć,

Jestem w 32tc i dziś na papierze toaletowym (po oddaniu moczu) zauważyłam kilka gęstych brązowych plamek, na wkładce nie, tylko 'normalna' wydzielina. Było to jednorazowe jak do tej pory.
Ruchy dziecka odczuwam raz mocniej, raz słabiej, dziś dość intensywnie. Skurcze występują, ale nie są regularne i od dłuższego czasu (biorę tabletki).

Konsultowałam się już z lekarzem i mam obserwować organizm, ale czy może któraś z Was miała taką sytuację??

Trochę się zaniepokoiłam, nie chcę nic przeoczyć, ale też nie chcę jechać na Izbę 'bez powodu'.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brązowe plamienie w III trymestrze ciąży

Jedż na IP przeciez powód masz a ze lek. powie że to np. błachostka to kij z tym dziecko ważniejsze. Ja z taką " błachostką byłam w 7 tc też myślałam że spławią bo np. to "tylko" jedna wkładka była poplamiona i ciąża wczesna. Okazał sie że to nadżerka ale to lek. stwierdził, byłam na Klinicznej i było oki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...