Edward - opinia (1) Najlepszy sklep w okolicy.Miła i fachowa obsługa .Będę tu robił zakupy zawsze. Edward kaz - opinia (1) Nieporozumienie. Fatalna obsługa - ludzie w większości z łapanki,... kaz Emilia - opinia (2) Pani która dzisiaj nas obsługiwała z fochem i jak się nie mylę kierownik... Emilia
Zawiedziona (1) Obsługa sklepu fatalna, a szczególnie pan z brodą w długich włosach .... Jl Bricomarche w Szperku to jedna wielka pomyłka (3) Bricomarche w Szperku ,obsługa skandaliczna ,kupiłam szlifierkę chciałam... Anna Obsługa w Brico Marche na pogórzu to tragedia (1) W żadnym sklepie spotkałem się z większą niekompetencją pracowników niz w... mat Bricomarche - przyjazny Muszkieter (3) Od października ub. roku mamy w Gdyni następcę po markecie NOMI. Marzy mi się... Jan Tarka Dziadostwo (1) Bezczelna obsluga informacji. Na sklepie brak możliwości kogokolwiek z... Jacek Skandal !!!! (1) Kupilamdrzwi i zamowilam futryny w lipcu......jest poczatek grudnia i do tej... klient Gdzie Pani Marzenka?? (1) Witam, jestem jednym z klientów Brico od początku powstania sklepu na... Klient Polecam (1) Bardzo lubię robić zakupy w Briko, jest duży wybór towarów, bardzo uprzejma... Ola lampy i pomoc pani Angeliki (1) W dniu dzisiejszym wybrałam się po lampy do mieszkania. Nie miałam... Beata