British Class

Szkoły językowe

Gdynia, Świętojańska 34/3

aleksandra - opinia (1) wszystko super jestem mega zadowolona!!!!!!!!!! aleksandra British School Trójmiasto (1) Uczęszczałam na zajęcia przez dwa lata. Polecam. Teraz niestety zapisałam się... Ewelina UCZCIWI I RZETELNI (1) Wspaniała szkoła !!!!! Córka długo szukała kursu angielskiego... Monika
Włoski? (4) Czy ktoś brał udział w zajęciach języka włoskiego w British School i mógłby... P. Polecam tym, którzy chcą się "rozgadać" (1) Bardzo polecam Britisha tym, którzy chcą zacząć mówić w języku obcym. Grupy... Basia Asia - opinia (1) Świetna szkoła. Zajęcia prowadzone w fantastycznej atmosferze. Organizacja,... Asia najlepsza szkola jezykowa w gdyni (1) swietna szkola, super lektorzy i profesjonalna obsluga - najlepsza szkola... andrzej Autor - opinia (1) spoko szkola, dobrzy lektorzy i profesjonalna obsluga w biurze Autor mega fajnie (1) dobra szkola, mili lektorzy, przyjazna atmosfera pucia Idealne miejsce do nauki (1) Miła i przyjazna atmosfera, zajęcia w niewielkich grupach z lektorem, który... Basia Nie polecam (1) Zajęcia prowadzone w nudny sposób,niezaangazowny lektor, zajęcia kończyły się... Student godne polecenia (1) Lektor z którym miałem bardzo dobry i zawsze świetnie przygotowany do zajęć... roman szkola z prawdziwego zdarzenia (1) zaczelam o kursu wakacyjnego, zeby sprawdzic szkole przed kursem calorocznym... goa goa hiszpanski - polecam (1) kurs hiszpanskiego oceniam na 6 ! British School oferuje wysoki poziom i... espanola la la la Świetna szkoła! (1) Gorąco polecam British School! Wysoki poziom, bardzo korzystne ceny - raty... Beza najlepsi (1) polecam britisha! jest super! dzieki nim wreszcie moge powiedziec, ze znam... tomekkkkk SUPER! (1) SUPER LEKTORZY! MIŁA OBSŁUGA! Mihoo