jeśli ktoś kocha swoje wiosło to odradzam (5) jestem bardzo niezadowolony z serwisu Broken Neck, oddałem swoją nową gitarę,... Jakub Gdynia (5) W pierwszej chwili myslałem że to jest serwis Adriana P. ale on tylko ponoć... Darek Bardzo dobry serwis (1) Profesjonalnie wykonują swoją pracę. Polecam! Czarek
Ekstra. (1) Super, po odebraniu gitarki grało się na niej tak jak na Gibsonie Flying V.... Filip Ja tam jestem zadowolony (1) Bardzo dobry serwis polecam ja bardzo zadowolony (1) dlugi czas szukalem osoby ktora podejmie sie naprawy połamanego gryfu od... rudy Panie Piotrze! (2) Po następnym fałszywym wpisie bedziemy się szukać po Mieście, zrozumiałeś? znajomy polecam (1) Jeśli komuś połamie się gitara-polecam z całego serca. Piotr UWAGA NA FAŁSZYWE OPINIE!!! PRACOWNIA BROKENNECK (1) W związku z poniższymi opiniami na temat jakości wykonywanych usług w... Brokenneck Naprawdę porządny zakład lutniczy (1) Miałem ostatnio pilny wyjazd totalnie nie mogłem ustawić Floyda wszystko... Greq Pozytyw (1) Nie rozumiem niepochlebnych opinii o warsztacie jestem bardzo zadowolony z... Krzysiek Oliwia - opinia (1) Bardzo nie odpowiedzialna obsługa., nie dają potwierdzeń przyjęcia sprzętu.... Oliwia