Broniacy 16latków..

Ci co bronia tychj niepełnoletnich sami sa niepełnoletni. Kluby nie są dla dzieciaków, przykro mi. To odstrasza starszych a to włąsnie dzieki nim klub zarabia (na alkoholu). Ciekawe czy choc jedna osoba tak tu ich broniąca ma więcej niż 18 lat...
Co do klubu: nie mój klimat. Pełno dresiarstwa. Choc muzyka była ok (ale to chyba załuga pana dja z parlamentu, który też tam wtedy grał, na poprezdniej imprezie był tam inny dj i leciała sama najgorsza techniawa) to towarzystwo nie bardzo.. poza tym raz gdy byłam na jakiejs 18 ogrzewanie w ogóle było właczone. Było strasznie zimno. Sam wystrój jest ok. Podsumowując: muzyka czesto jest w porządku, wsytrój tez, do obsługi nic nie mam, ale ludzie sie tam bawiący pozostawiaja wiele do zyczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziekujemy za opinię , małe wyjaśnienie - nidgy nie grał u nas dj rezydent z sąsiedniego klubu.
W każdy piątek jest cykl "klubowych imprez"(do tej pory zagraliu nas tacy dj jak: Adamus, Matush, Angelo Mike,Bert, SB, Miqro, Lui, Nivald &Jacob, CJ Stone, Hazel ,Omen i wielu innych) gdzie są zapraszni dj z całej Polski, prezetują oni style muzyczne od house do techno więc może być tak iż trafił Pan na taką muzykę. Zapraszam do naszej strony aby zobaczyć jake imprezy są planowane. W każdą sobote gramy stare i najnowsze przeboje gdzie każdy zanjdzie coś dla siebie.

Co do 16- latków w piątek i sobote są sprawdzane dowody lub legitymacje studenckie jeżeli ktoś ma podrobiony dokument to my nie mamy możliwośći sprawdzić jego oryginalnoiści- jeżeli macie pąństwo taką wiedzę ,że dana osoba jest niepełnoletnia proszę zgłosić to do właćciciela lokalu króry zawsze jest w klubie(biuro za barem na gónym poziomie). Zaden lokla nie bedzie ryzykował sprzedaży alkoholu nieletnim i utraty koncesji. Proszę przestanicie pisać że w klubie są same 16-latki bo to mija sie z prawdą. To mój ostatni komentarz w sprawie 16-latków.
Od najbliższego weekendu zostanie zaostrzona selekcja i wnikliwjej będą sprawdzane dowody dopilnuję tego osobiście.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu:

ludzie przestaną tak pisać kiedy stanie się to faktem. a poza tym pamiętajcie ze małolaty nie zrobią wam utargu na barze. utarg robią Ci którzy mają pieniądze a na pewno nie są licealiści, więc zastanówcie się kto jest waszym targetem.nie jest sztuka zapełnić byle czym lokalu.sztuką jest by jeszcze pili...a poważni ludzie nie chcą tam chodzić, ponieważ pozwoliliście przyczepić sobie łatkę przez wpuszczanie gówniarzerii.pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0