15-16 lat?? (5) Odwołam sie do wczesniejszej wypowiedzi...dziecko drogie majac 15-16 lat... Kasia zrobiło się strasznie drogo! (1) Kiedyś w tym klubie ceny były w miarę dobre, od paru tygodni zrobiło się tam... tancerz Pusto i smutno (1) . Po wejściu do klubu okazało się, ze jest dość pusto, a średnia wieku to 17... EMI
Selekcjoner to jakiś nie rogarnięty człoweik (9) Rozumiem że wstęp do klubu mają osoby pełonoletnie ale... Mojej znajomej... Gość Polecam:) (1) Klub godny polecenia, chociazby ze względu na obsługę: miły selekcjoner,... dystyngowany Przepis na margharite. (1) To jest przegięcie, nie dowierzam co się dzieje na barze. kto tam stoi?... Honorata M ... (1) Ogólnie, klimat nawet niezły :P , bardzo pozytywne wrażenie odniosłem gdy... faster 15latka - opinia (5) Czy wpuszczacie do klubu osoby 15letnie? Mi z przyjaciółką nie chodzi o... 15latka sppoko klub (1) Nie zgadzam sie z opiniami negatywnymi na temat tego klubu Bywam tam... przemo barmanka (1) Co do barmanek prawda. Szkoda, że jedna barmanka woli się dobrze... kamila. :) (2) Witam ,wczoraj byłem w Waszym klubie i wytrzymałem w nim więcej niż 15 minut... Hansidło fajne miejsce (1) witam bylem w tym lokalu fajne miejsce ciekawy wystrój mila atmosfera na... star Sylwester (1) Sylwestra ze znajomymi postanowilismy spędzić na Starówce, na której... Wojtek. :) (1) Moim zdaniem, nowa ekipa tez jest bardzo w porzadku - trzeba po prostu chciec... Anonim ... (1) Witam byłem na sylwestra w tym clubie i powiem ze fajnie nie było bo zostałem... Lukasz Selekcja . (2) co do selekcji to jak najbardziej nie ma nic złego w tym że większość osób... S y l w i a ; ) ARMAGEDON (3) To co się teraz dzieje w tym klubie to jakieś nie porozumienie.Byłam wczoraj... Dede STARA OCHRONA DJ I BARMANI !!! (1) SĄ POTRZEBNI . NOWI OCHRONIARZE NIE RADZA SOBIE , PO ZA TYM KELNERECZKI SIĘ... MARTA Gorzka prawda (1) Wczoraj byłam na połowinkach XX które miały tutaj miejsce i musze powiedzieć... Joanna NEAR THE SUNSHINE!!! KLUB TROPS!!! Sobota, 24.09 2011 (1) !!!WELCOME TO IBIZA PARTY!!! W egzotyczny i niepowtarzalny klimat muzyki... Krzysztof