... (1) ludzie gdzie dawna ekipa z DD z zeszlego roku??? ta co teraz jest to masakra... karol Kelnerki. (1) w ostatnią środę byłem na wspaniałym Savorze. Niestety jestem zawiedziony... Kaskus PIANA 13 sierpnia 2011 (1) HEJ, SA JAKIES FOTKI Z IMPREZY W ZESZŁĄ SOBOTE? BYL FOTOGRAF, A FOTEK... ewa
Czy warto pojsc? (2) Witam jeszcze nie zdarzylo mi sie byc w Dobrym Dźwieku, bywalem w dawnych... Artur_ dobry dzwiek is good (1) bardzo Fajny i ciekawy klub,mozna sie dobrze pobawic,niczego nie brakuje,nie... Marek(3miasto) Ochrona + barman! (1) Byłam ze znajomymi w zeszły piątek, jako, że przyjechaliśmy do gdańska na... ka Brutalna ochrona... (2) Jestem przerażona zachowaniem ochroniarzy. Czekałam w kolejce po kurtkę, a... Aga Sprawdziłem wszystko i pisza tu bzdury!!!!! (1) Witam.Dnia 15.07.11 wybrałem sie do klubu DD.po przeczytaniu tych wszystkich... Radek pozytywna (1) hymm klub bardzo fajny bardzo mi sie podoba mogla by byc wieksza sprwdzalnosc... niunia super! (4) Super klub! kiedyś byłam tam za czasów pięknych ale potem była tam tragedia.... Maja ochrona (2) ochroniarze do wymiany. przesadzaja z brutalnością zdecydowanie! bicie... tommi nie polecam (1) Nigdy więcej się tam nie wybiorę. Nikomu nie polecam ochrona jest wręcz... m... dd ; * . (1) z*******Y KLUB ; ) . Cysia Pati - opinia (1) Byłam Kilka razy , szczerze mogę polecić klub . Zero zastrzeżeń do wystroju i... Pati Dajcie nam szansę!! (8) Mam 16 lat chodzę do 1 klasy liceum i co 2-3 weekend staram się wpaść do DD.... NotCandy PARANOJA! (1) Wczoraj wybrałam się do DD. Na wejściu ochrona skasowała 10 zł od głowy,... Agata ^^ (1) klub z*******y. Obsługa i ceny bez zastrzeżeń. Jest też bezpecznie bo z... ;d Stały bywalec (1) Jako stało bywalec, mogę poświadczyć, że w klubie występują małolaty ale... DDowicz OCHRONO OGARNIJCIE SIE (1) wpuszczacie dresow w zwyklych adidasach zamiast pułbutach strasznie same... :D:D agnieszka - opinia (1) byłam 01.04.2011 w dobrym dźwięku i nigdy tam nie wrócę po pierwsze sami... agnieszka