DD!!!!!!!!! (1) Byłam w dobrym dźwięku kilkakrotnie. Jednak wczoraj pewne sprawy miłe mnie... DDfan Niesamowite miejsce (1) Szczerze mówiąc (to raczej rada dla właściciela żeby popracował nad reklamą)... Karolina, Ania, Łukasz i Piotr świetny klub! (1) jak tak sobie czytam wszystkie opinie to naprawdę staram się zrozumieć ludzi... dgdgdg
zadowolona, ale... (1) Klub ogólnie fajny, zumyka fajna, nie drogi, ale.. moim zdaniem za dużo tam... Martuśka Ulala - opinia (1) A ja lubie ten klub ; D i nie rozumiem co poniektórych ; p co wam... Ulala SKANDAL ! (4) Kiedy weszliśmy do kluby , tragedia - Po 30 minutach dobrej zabawy usłyszałam... Daria Piękni Młodzi i Bogaci (3) Klub ani trochę się nie zmienił... prócz nazwy i wystroju. reszta bez... Gaja Klub z potencjałem, ale..... (1) Opinia na gorąco...Pierwsza wizycie w klubie i od razu mieszane uczucia..Z... Kamikaze Spore zmiany! (3) Widać duże zmiany,wystrój jest genialny, nie ma już takiej patoli jaka była w... Dżola Dj Matush (2) Super impreza, genialny dj,0 dzieciarni! Wielki +! Patryk SUPER DYSKOTEKA (1) Byłam w klubie DOBRY DŹWIĘK pierwszy raz. Moim zdaniem naprawdę warto ten... Asia :)))) sa zmiany bardzo zauwazalne (1) jest super.selekcja,muza,nie ma dzeici a sa fajne bawiaca sie mlodziez po... ten ehhhh (3) masakra, bylam na 18tce 25.03. Selekcja straszna, bo wpuszczano ludzi bez... Lisa. ŚWIETNY KLUB (2) Poszłam z ciekawości na początku zdziwienie z powodu kart ale mozna się... Magda UWAGA!! (3) Klub milo zaskakuje niestety obsługa nie za bardzo. ............................ Rika Kacper - opinia (2) To prawda,nic się nie zmieniło.. I też zauważyłem ze serwowane tam "drinki"... Kacper Zle czy dobrze ? (2) Witam Klub ogolnie robi wrażenie bardzo zadbanego.Bardzo wporzadku okazala... Patryś Nie za gorąco... (2) Wybrałam się jakiś czas temu ze znajomymi. Wystrój niczego sobie, bramkarze... night Świetna muzyka, ale... (3) Moje jedyne zastrzeżenie dotyczy bezpieczeństwa. W klubie łatwo dostać po... Marek Byłem pierwszy raz - warto,ale... (2) Witam, odwiedziłem wczoraj ten lokal po raz pierwszy, przyjechałem z Gdyni ze... Krzysiek