świetny klub!
jak tak sobie czytam wszystkie opinie to naprawdę staram się zrozumieć ludzi dlaczego mają coś przeciwko nastolatkom. moim zdaniem dzieci od 16 roku życie mogą być wpuszczane. przecież one wchodzą w dorosłe życie, też chciałyby się w sobotni wieczór zabawić! mają chodzić do kina i na spacerki?? nie każdy to lubi a dobrze wiemy, że taniec jest wspaniałą rozrywką no a to jak kto się zachowuje w klubie to już osobny temat. równie dobrze rozwydrzony nastolatek nie powinien być wpuszczony na impreze tak jak np. jakiś nieciekawy typ, który szuka zaczepki. dd jest klubem, dla młodzieży od 17 lat a jak się trafi jakaś 16, to przecież nic się nie stanie :). to też zależy (tak jak wyżej wspomniałam) od zachowania danej osoby. jeżeli jest coś z nią nie tak, to grzecznie do widzenia i dobranoc, krótka piłka. pomijając ten przykład moim zdaniem w klubie spotkałam miłych ludzi (wiadomo, zdarzają się wyjątkowi ludzie ;/), muzyka naprawdę do tańczenia, chociaż jak wczoraj byłam to niekoniecznie przejścia z jednej piosenki do drugiej mi się podobały, gdyż nie wiadomo było wtedy jak się ruszać kiedy leciały 2 kawałki naraz! poza tym przyjemny wystrój ;]. pozdrawiam imprezowiczów! (d.z.k.v.m.)