Niesamowite miejsce
Szczerze mówiąc (to raczej rada dla właściciela żeby popracował nad reklamą) słyszałem o tym klubie same złe rzeczy. To pewnie za sprawą klubu piękni młodzi i bogaci, który mieścił się wcześniej w tym miejscu i przez ostatnie lata swojej działalności miał bardzo złą opinie. Byłem wczoraj pierwszy raz z trójką znajomych i choć baliśmy się co zastaniemy byliśmy całkowicie zaskoczeni! Brawo brawo i jeszcze raz brawo! Towarzystwo spokojne, uśmiechnięte, żadnych za młodych osób i najważniejsze- świetna muzyka! Dj naprawdę zrobił świetną imprezę, miał super kontakt z ludźmi i co nas ucieszyło nie puszczał na okrągło disco hitów jak to ma miejsce w wielu klubach tylko bardziej wyszukane rytmy! dj Teksas (jeśli dobrze usłyszałem) też super, ogólnie super duet :-) - bylibyśmy wdzięczni za informacje czy ta dwójka zawsze pracuje u Was w soboty!? Ochrona bardzo sympatyczna, raz zdarzyło sie małe zamieszanie to od razu interweniowali także i to jest olbrzymim plusem. Tak trzymajcie Dobrodźwiękowcy! :)