INFORMACJE .? (1) witam . chciałabym się dowiedzieć kilku rzeczy na temat tego klubu .. a... Oena DD ! (1) Ogólnie ja sama kochałam chodzidz do Dobrego Dzwięku, potrafiłam być tam co... Agata. tragedia! (1) najgorszy klub w jakim bylam. slaba muzyka, malo miejsca. za 3 razem kiedy... jagoda
Dzieki Panu z ochrony (1) Dzięki panu z ochrony wczoraj znalazłam mój zgubiony przed klubem telefon.... M. TANDETNE (1) Klub ogólnie fajny , dobra muzyka , mila obsluga ochroniarze nie zawsze w... Sandra cos trzeba zrobic ... (1) jest mi bardzo przykro ze kolejny klub w gdansku zszedl na psy,bylam wczoraj... beata BRAWO (1) Witam, Mam 27 lat i postanowilem sprawdzic czy pogloski o gowniarstwie... Kacper I tak i nie . (1) Podoba mi się muzyka , naprawdę przy niej można się pobawić . Obsługa... Potr 16-stki!!!! (1) co do szesnastek to prosze bardzo niech sie bawia,tylko z klasa.Niepotrzebne... milka Masakra (5) Praktycznie same wady: -szatnia. Myślę, że jedna osoba obsługująca szatnię to... Maja nie kłamać (2) droga pani byłem tego samego dnia na tej imprezie i nie zauważyłem tam osób... klubowicz Dobry Dźwięk to MASAKRA lepiej tam nie śpijcie (3) impreza z dnia 28.08.2010 była MASAKRYCZNA ..klub sobie ustala regulamin... Załamana B.DOBRY KLUB! (1) Świetny,świetny i jeszcze raz świetny! Muzyka=idealna. Najbardziej w pamieci... Gośka selekcja! (3) Dobry dzwiek to swietny klub, muzyka swietna, wystroj i klimat ok ;) tylko... Kasia Ludzie ! (1) Mi się osobiście bardzo podoba , jak już wcześniej wspominali 16 latki... Sandraa dragon - opinia (2) Byłem wczoraj na imprezie Partylover na zakończenie wakacji. WIedziałem o tym... dragon brak foto (1) dlaczego nie ma fotek ze wszystkich imprez?? nadziulka Świetny klub :) (1) Polecam ten klub zawsze jest dobra muzyka w sam raz do tańczenia :) jakoś nie... Iwonka gość robson - opinia (2) tylko klimy brak gość robson na co Wy narzekacie? (1) Atmosfera, która zawsze panuje w DD zawsze skłania mnie do powrotu tam. Jest... margarita