Anonimka. :) - opinia (1) Chciałam zwrócić uwagę na przedział wiekowy jaki uczęszcza do "Dobrego... Anonimka. :) Broniacy 16latków.. (3) Ci co bronia tychj niepełnoletnich sami sa niepełnoletni. Kluby nie są dla... mm apropo. (3) Ludzie , przecież bez 16-sto letniej młodzieży ten klub by zginął , oni tam... pepe
Niezadowolona - opinia (3) Selekcja, selekcja, selekcja ! Ludzie chcecie znowu zrujnowac dobry klub?... Niezadowolona DD :** (5) Po przeczytaniu tak się zastanawiam co Wy się tak czepiacie tych 16 czy 17... Paulinka wszystko fajnie :) (2) niby wszystko okej, ale wiek uczestnikow imprezy pozostawia wiele do zyczenia... agssss Bramka do du... (2) Bylem swiadkiem na sobotniej imp jak chlopak podszedl do typa w pasiaku... /anonim szukam!! (1) mam nadzieje że to przeczytasz (oby) . 5 marca tańczylismy na imprezie.... anything Same gówniary z pustka w głowie (2) Powiem tak co sie tyczy wystroju klub moim zdaniem wygląda fajnie fakt jest... fan klubu Fajnie ! (1) W Dobrym Dźwięku byłam pierwszy raz... Pierwsza godzina upłynęła pod znakiem... Elektra93 Skąd tyle agresji??? (5) Byłam w DD w sobotnią noc. Po raz pierwszy i ostatni. Moje zarzuty: PRIMO... bascha Szklaana - opinia (1) Moim zdaniem nie ma co narzekać na te "16". Każdy chce się pobawić.. Z tego,... Szklaana co wy na to? (2) witam mam pytanie co wy na to aby wlasciciele klubu dobry dzwiek... kamil ok (1) Jak dla mnie klub jest OK . Muzyka genialna, obsługa jeszcze bardziej. Jeżeli... *_* Selekcja ! (1) Witam wszystkich ! Mam 21 lat i uważam i wiem doskonale że w wieku 16 lat... Nadia21 ahmm ?. (1) Emm prawda, ze sprawdzaja dowod przy kazdym wejsciu? Mam 17 lat i sie... sasanka Ciekawa - opinia (1) Może i sa małoplaci i co z tego ? co wam przeszkadza ze są 16 latki ; )... Ciekawa PYTANIE o wiek (2) witam ;) mam pytanie czy do tego klubu można wejść mając 16 lat? oczywiście... Paciuch dla mnie tragedia!! (1) Dobrze, że przedszkolaków nie wpuszczają, napis przed wejściem od 18 roku... Julia dd (1) hahaaha xD . Teraz to już nie jest DobryDźwięk tylko DomDziecka . Za dużo... Jaaa