Same gówniary z pustka w głowie

Powiem tak co sie tyczy wystroju klub moim zdaniem wygląda fajnie fakt jest mało miejsca czasami ale to w wiwekszości klubów tak jest.Bramkarze wporządku widac że wykonują swoja robote i patrza czy cos sie nie dzieje złego w czasie imprezy natomiast przy selekcji to istna tragedia. Co do Muzyki to powiem tak z*******a!! Są biby że moge spokojnie powiedziec że najlepsza muzyka w trójmieście A więc DJ-e na bardzo wysokim poziomie.A poprzez zaproszenia DJ z zewwnatrz ta muzyka staje sie jeszcze lepsza. Ale niestety najwiekszym minusem

tego klubu jest właśnie patologia która tam sie schodzi w szczególnosci te małolatki spedzajace godzinami chyba na solariach po 16 lat max 17 to jakas kpina lekka ja rozumiem raz na jakis czas wpuścić tych młoszych niech sie pobawia ale nie ze oni po 3 razy w tygodniu wpadają do klubu jak gdyby nigdy nic a te dziewczyny to nic w głowach nie maja .Kiedyś to trzeba było sie namęczyć żeby wejść do klubu w ich wieku a teraz sa wpuszczane "Just like that" jak to się mówi. Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Same gówniary z pustka w głowie

ja sama mam 17 lat,
i wiem jak wygląda większość imprez na które wchodzi pełno pustych patologasów .. fakt faktem,teraz co druga impreza tak wygląda, szkoda tylko,ze cierpią na tym tacy ludzie, jak np ja ;) osoba, ktora idzie się po prostu pobawić, a nie za przeproszeniem odpierdzielać maniany ;)
przez takie wlasnie dziunie są selekcje, no i nieraz są problemy z wbiciem na impreze.. a co do czego okazuje sie, ze bylo duzo wiecej mlodszych osob .. hehe.. bo tona tapety na mordzie i tyle :) no tak wygladaja niestety dzisiejsze czasy ... :)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0