Dajcie nam szansę!!

Mam 16 lat chodzę do 1 klasy liceum i co 2-3 weekend staram się wpaść do DD.
Komentarze typu "zadzwonimy na policję" są okropne. Zapomnieliście jak to było jak wy byliście młodzi? Dobry dźwięk jest świetnym klubem. Z góry jest mowa o tym że są tam imprezy studenckie i licealne!!! (licemu 16-18 lat)
jeśli doniesiecie na klub selekcja bd od 18 lat :( Pobiją was takie naćpane czy napite 15 letnie dziewczyny - wyjątki? no nie więc o co chodzi?! to rodziców sprawa że puszczają nas a dyskoteki. mnie też zdarzy się tam wypić redsa ale co w tym złego pytam? dajcie na luuz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Klub dd

Selekcja powinna obowiązywać w każdym jednym klubie nie ważne w jakim miejsću ten klub się znajduje,powinny w każdym jednym klubie sprawdzać dowody osobiste a nie legitymacje szkolne ,w takim razie co to jest za selekcja sprawdzająca legitymacje szkolne po prostu żenada tak można to nazwać bo inaczej nie da rady.A przecież byla by szkoda gdy by zamkneli DD .Każdy lubi tam wpaść i się zabawić ale jeżeli by się jakiemuś dziecku stała kżywda to kto w tedy za to odpowiadał?wiadomo że ci co stoją na bramce jeszcze oni by dostali po dupie a potrzebne to jest?bo mi się wydaje że raczej nie.więć niech się dobrze nad tym zastanowią i niech zaczną sprawdzać dowody osobiste a nie podrobione legitymacje . pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dajcie nam szansę!!

Wez się dziewczyno za na ukę a nie o dyskotekach myślisz :) pozdro
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wez się dziewczyno za nauke bo tylko przez takie malolaty bramkarze traca prace a potem żałója że was wpóśćila ,jeżeli bym bym bramkarzem w tym klubie to nigdy w życiu bym cię nie puśćił do półki bym nie zobaczył twojego dowodu :)pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a Ty co ..? dorosły się znalazł ..? ; o
taki mądry jesteś , a pewnie za małolata sam na imprezy chodziłeś..
i nie mów komuś,że powinnien wziąść się za naukę bo to bardziej tyczy się Ciebie!-taka rada na przyszłość.. POLECAM SŁOWNIK! :)

pozdrowienia .

Ty sie sam weź za naukę i sprawdź w słowniku jak się pisze "żałuje" ! I moim zdaniem powinnysmy miec takie same prawa !

Dzieciaku w tym kraju alkohol jest dozwolony od 18 lat. Zróbcie sobie domówkę, idźcie na dyskotekę w szkole.
Patologia tworzy patologię. Latacie po tym dobrym dźwięku nachlani, agresywni, naćpani. Laski prawie obciągają chłopcom (!) na parkiecie.
Albo dojrzejesz w końcu albo Cię ta patologia wciągnie po same uszy.

a ja się tam ciesze że małolaci , blachary i oczywiscie marginesy czyli dresy mają swoje miejsce i nawet nie chodzi tu o to ze malolaci bo sa i pełnoletni ludzie co tam chodza a mentalnie sa tacy sami... Gdyby nie DD to by sie panoszyło w miejscach normalnych gdzie np. chodze ja a tego bym nie zniosła :) pozdrawiam