Brud syf i mogiła 9 szpital miejski gdynia

WITAM

Zaczne od tego że witam wszystkich. To co się dzieje w Polsce to parodia. Zacznijmy od tego że co kolwiek co ma zapewnić Państwo swoim obywatelom to kpina (szpitale, leczenie, zasiłki, renty,emerytury praca) Mam bliska osobe w szpitalu miejskim. LUDZIE gdzie jest nadzor. To totalny syf dosłownie mówiąc. Brud syf i ubustwo przecież to szpital i warunki sanitarne powinny być jak najlepsze. Podłogi brudne, totalny szok jak w egipcie albo gorzej. Na własne oczy widziałem jak jedna z pacjentek miała podparte łóżko z jednej strony bo brakowało jedenj częsci łożka!. Zastawa do obiadów wożonych z cateringu (co za cep to zatwierdził( to zastawa 30 letnia poszczerbiona z czasów PRL. (napis na talerzach to potwierdza "społem") Naprawdę nikomu nie zycze tam wizyty.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Brud syf i mogiła 9 szpital miejski gdynia

Co mogę powiedzieć o szpitalu? Ten SZPITAL TO WSTYD DLA GDYNI.
Mogłbym wiele napisać, ale po co ? To nic nie zmieni. Szczurek i tak nigdy nie skorzysta z tego muzeum, a myśle że on może miałby jedynie możliwość żeby szybko zakończyć tą tragikomedie która dzieje się w centrum tego niby nowoczesnego miasta. Jestem trochę poirytowany, bo żyje w Gdyni całe życie i zawsze uważałem że fajnie że się tu urodziłem. Ale przejrzałem na oczy. Mam nadzieje, że tam nigdy nie trafie, już wole trafić do Wejherowa.
Pajace z Urzędu Miasta znowu będą się chwalić na święta że wydadzą na ozdoby w mieście kilkaset tysięcy złotych, zamiast wydać trochę pieniędzy na sprzęt do szpitala. Wstydze się za miasto, żebyście tylko widzieli wyposażenie na sali(tam raczej wszytko ma 30 lat, nie tylko zastawa) a to jest jeden z mniejszych problemów. Wstyd i tyle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szpital zamiast inwestować w sprzęt, łózka które są koszmarne zainwestuje w marmurową elewację.....super pomysł, niech pacjent dalej leży z dusznością na łóżku gdzie nie podnosi się wezgłowie, pobudzona osoba starsza na łóżku bez barierek najlepiej wykręcić tam jeszcze kółka żeby pielęgniarkom nie było za łatwo przesuwać tych łóżek...koszmar
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

największemu wrogowi nie życzę pobytu w miejskim szpitalu!
Mam nadzieję, że ktoś weźmie się za personel, bo to śmiech na sali co tam się dzieje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0