fatalna obsluga, sciemnione szoty. (3) jak w temacie,fatala barmanka, z lekka nutka beszczelosci. zrazilem sie za... cyp wspaniale miejsce (1) Barmani uprzejmi i rozgadani,ceny normalne,lokal mily i przyjemny,sala dla... staly klientka najlepiej gaszą pragnienie szoty z wielorybem polecam! (1) dzień dobry! ostatnio z małżonką byliśmy na spacerze i jedliśmy kebaby więc... mirek
Magda - opinia (1) Klimatyczny pub, mnóstwo eventów, ciekawi ludzie Obsługa profesjonalna i... Magda Przeciętnie (2) Byłem tam latem tego roku, pustki, chłodny nastój. Zamówiłem dwa piwa...i na... Ryb@ :* (1) miejsce godne polecenia dla niezdecydowanych :) polecam szeroki wybór... madzik Fajne miejsce (1) Dobre miejsce, zeby i pogadac i sie czegos fajnego napic przy dobrej muzyce,... kendzior OK (1) OK postry Mój mąż woli ten pub od domu... (1) ... ja tak samo :-) W domu tylko robimy make up. Ania 10/10 (1) Co tu dużo mówić, rewelacyjna knajpa i przemiła barmanka. Ceny bez rewelacji,... Adam Rewelacja! (1) Nareszcie odkryłam miejsce, w którym można spokojnie, przy fajnej muzyce... od dzisiaj stała bywalczyni