Super! Polecam (1) bardzo profesjonalno i szybko! Naprawdę polecam! Konstantin Kompleksowa usługa (1) Miłym zaskoczeniem po ostatniej wizycie w warsztacie był fakt że auto... Tomasz Pozytyw:)))) (1) Od niedawna jestem klientem serwisu - polecam polecam i jeszcze raz polecam... Viola
jest fajny warsztat i spotkalem mechanika ktory kiedys serwisowal moje auta (1) W BryksaCar bylem w zeszlym tygodniu ze tak powiem na rekonesans i spotkalem... Pinczuk Wypadek (1) Do Pana Grzegorza trafiłem z polecenia. Znajomy dał mi kontakt po tym jak... Andrzej CITROEN C5 2013 (1) Zakupiłem swojego citroena w Polski salonie serwisowałem go na bieżąco,... c5 2013 Fachowi i uczciwi (1) Miałem problem z półautomatyczną skrzynią biegów miałem już jechać do serwisu... Grifon problem z uruchamianiem i gasnięcie silnika (1) trafiłem do tego warsztatu z polecenia , miałem duży problem z uruchamianiem... Romek Zdecydowanie polecam (1) Oddałem Peugeota 407 z usterką, z którą nie poradziło sobie dwóch innych... Radek