Budowa parku sportowo-rekreacyjnego w Bojanie.

Czy ktoś zna szczegóły inwestycji pod tytułem "Budowa parku sportowo-rekreacyjnego oraz budynku gospodarczego". Inwestycja ta ma mieć miejsce w Bojanie przy skrzyżowaniu ulic Majora Bojana, Czarna Góra i Pawła Hebla. Urząd Gminy Szemud wystąpił o pozwolenie na jej budowę w lipcu bieżącego roku.

Czy sam Urząd Gminy Szemud bądź radni z Bojana lub poprzedni/obecny sołtys w jakikolwiek sposób poinformowali mieszkańców o planowaniu tej inwestycji? Pytam, bo pierwszy raz o tym słyszę.

Więcej szczegółów na stronie:
http://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniosek/cbafe083-65b7-4b73-8873-0a5a32fa29dc/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Coo, nic o Tym nie słyszałem. I co następny las wytną aby to postawić? Przecież w Bojanie mamy dość miejsca oraz już 2 boiska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Budowac byle co , byle przetargi byly- Ciekawe kto tak mysli na gminie co hehe ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak już wybudują to mam nadzieje ze nie podzieli losu basenu w Kielnie i będzie otwarte dla mieszkańców
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ma to być skatepark.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?