Budowa pod klucz

Szukam sprawdzonej, polecanej firmy budowlanej...
Chcemy niedługo rozpocząć budowę i chciałbym posłuchać kogoś z doświadczeniem w budowie domu przez firme budowlana. Dziękuję z góry...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Budowa pod klucz

Polecam Małaszyckiego z Kębłowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Budowa pod klucz

Nie bierz nikogo z Kaszub bo bedziesz mial wiele poprawek i niedociągnięć moze sa tani ale stoja w czasach prl i to wczesnego popatrz na domy z elementów steropianowych na zachodzie to norma i wprowadzasz sie o wiele mc szybciej a dom postawisz wraz z zona niestety ta technologia tu nie znana ale w mazowieckim popularna i jak policzysz masz o wiele taniej i duzo sam zrobisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Niech skontaktuje się Pan z ItoDesign, powinni pomóc we wszystkich kwestiach związanych z budową domu pod klucz. Mają dobre opinie wśród moich znajomych, dlatego ja też chcę zlecić im prace nad moim mieszkaniem. Tu można zobaczyc realizacje i zdecydowac, czy to coś dla Pana: http://itodesign.pl/portfolio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie należy generalizować, miałem budowlańców z miejscowości na Kaszubach i jestem z ich pracy bardzo zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Yamotaul co ty masz z tymi Kaszubami?Wszędzie gdzie piszesz to na nich plujesz. Odpuść i jak ci nie pasują to idź tam gdzie ich nie ma.

Zadawanie takich pytań w internecie jest idiotyzmem, bo nigdy nie odsiejesz prawdziwych opinii od wpisów reklamowych.
Popytaj ludzi na żywo, zobacz, gdzie się budują i tam pytaj.
Będziesz miała pewność, że rozmawiasz z ludźmi, nie właścicielami firm budowlanych, którzy zobaczyli okazje do zareklamowania swoich usług.

Najlepiej popytać znajomych, którzy zbudowali dom. Dobre ekipy nie reklamują się ludzie dzwonią i czekają w kolejce.

Inne tematy z forum

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

Łańcuchowa piła motorowa a normy hałasu . (36 odpowiedzi)

Czy koło Was też "kulturalni" sąsiedzi przygotowują opał do kominka ? I piłują całe dnie ? W...