Budros

Deweloperzy

Gdańsk, Jana Kozietulskiego 1

Nowy mieszkaniec Kowal - opinia (1) Odebrałem mieszkanie od dewelopera z tygodniowym opóźnieniem, ale względem... Nowy mieszkaniec Kowal Klaudia - opinia (1) Zakupiłam mieszkanie w Sentosa Park. Jestem bardzo zadowolona. Klaudia Ja - opinia (1) Super deweloper . Rzetelny , terminowy polecam . Ja
JAnusz - opinia (1) Budros to solidny deweloper. Jesteśmy zadowoleni z wyboru mieszkania. Super... JAnusz Gosia - opinia (1) Kupiłam u nich mieszkanie w Gdańsku, na Brzeźnie, jakieś półtora roku temu i... Gosia Zadowolona mieszkanka (1) Mieszkam od 3 lat w mieszkaniu od tego dewelopera i jestem zadowolona. Z... Marylka Polecam :) (1) Kupiłam mieszkanie w Kamienicy Francuskiej i jestem bardzo zadowolona!!... Ania ul.taborowa / kamienica francuska (4) ..... czyżby kolejna ... betonowa ... ... moi znajomi szukali - cicho i... ... zdziwiony sąsiad ... Tedi - opinia (1) Jestem świeżo po odbiorze mieszkania w Kamienicy Francuskiej - okno miało... Tedi Polecam (1) GORĄCO POLECAM TEGO DEVELOPERA, ROZSĄDNA CENA ZA WYSOKĄ JAKOŚĆ MIESZKAŃ DIPLO polecam! (1) W mojej opinii, najlepszy firma budowlana, i to nie tylko w Trójmieście. Jako... EN Tomek - opinia (1) Odbieram mieszkanie w sierpniu na Jaśminowym. Trochę daleko ale za to dobra... Tomek