POLECAM!! (1) Szukałem kwiaciarni która dostarczyłaby tulipany. Uwielbiam te kwiaty tak jak... Piotrek Wowwww (2) To się nazywa studio florystyczne! Jestem z Warszawy i moja żona przywiązuje... Rafał Ewa - opinia (1) Uwielbiam Bukieciarnie , zawsze świeże kwiaty przemiła obsługa. Pani Maja to... Ewa
Profesjonalizm i życzliwość w każdym calu! (1) "Bukieciarnia" to zespół ludzi, dla których głównym celem jest zadowolenie... M.S. Bukieciarnia z przyszłością (1) Należy pochwalić właścicielkę za pełen profesjonalizm i futuryzm, już przy... bodan2110 aranżacja domowa (1) Dziewczyny zaaranżowały wystrój kwiatowy w domu. Super propozycje kwiatów i... Aleksandra COŚ NIEZWYKŁEGO !! (1) Biżuteria kwiatowa jest to coś pięknego !! Została ona perfekcyjnie... Krzysiek K. super bukieciarnia (1) bardzo gorąco polecam ,obsługa na najwyższym poziomie widać że znają sie na... Marcin POLECAM (1) Szybko, sprawnie z przystepnymi cenami-kazda dziewczyna zachwycona z bukietu!!!! PB bukiet slubny (1) Dzieki uprzejmosci Bukieciarni moja zona miala najladniejszy bukiet slubny... MS Rewelacja (1) Zawsze doradzą grzesiek zielony spokuj (1) niesamowite miejsce gdzie samo przebywanie laduje pozytywna energia i... valdi Polecam (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do tematu. Polecam wszystkim Artur miejsce z klasą (1) Nietuzinkowa oferta i uroczy ludzie.profesjonalna, miła i szybka obsługa.... piotrek Polecam (1) Miła obsługa, nowatorskie podejście do tematu. Jeśli szukacie czegoś z duszą... jq Tutaj kwiaty nabierają znaczenia... (1) Witam, jestem zachwycona kreatywnością tego zespołu oraz profesjonalizmem.... Anna P. wyjątkowe miejsce (1) To miejsce jest wyjątkowe, jestem zachwycona poziomem oferowanych usług, duzy... iness Coś nadzwyczajnego dla każdego... (1) O tym miejscu mozna mówic w samych superlatywach! Szybka, miła, kreatywna... Viki Krzysiek - opinia (1) Miła, kreatywna i szybka obsługa.Piękne i oryginalne wiązanki.Profesjonalne... Krzysiek Marta - opinia (1) Ogromny wybór przepięknych wiązanek. Miła i szybka obsługa. Serdecznie polecam. Marta