Bunt w bagienku niewolników. Ujeścisko.

~Jam
Kiedy emisja programu?

~Komandos
Poniedzialek,6 stycznia 20.10 "ALARM" - TVP 1. i
Wtorek, 7 stycznia,16.15 "interwencja" polsat.
Jak macie jaja to dacie radę. Jak Was przeorała postępowość to nie dacie rady.
Radzę przećwiczyć casus Spartakusa, a szczególnie Eunusa, jeżeli daliście sobie ukraść dorobek 1980/81 w 1988/89/92 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znaczy się powypuszczala zwierzeta z zoo. Zle zapamietales. A teraz okazuje sie, ze tam jest w ogole drugie dno? Obejrze niebawem w tym nowym odkrywczym kluczu. Bo to może być cos jak Lost Highway. Mulholand dr albo Twin Peaks, a to są najlepsze filmy jakie znam. Tam mózg pracuje a i tak musi sie wiki i filmwebem podeprzec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam się zachowywać zgodnie z jakimś tam schematem, bo nie możecie zrozumieć innego, oryginalnego schematu?
Nie zamierzam zmieniać w ogóle swojego sposobu działania, bo w takiej sytuacji czuję się idealnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oglądałem raz i potem drugi raz fragmenty. Facet cofnął się do przeszłości, do momentu, gdy powstała organizacja "12 małp", nie traktowana wtedy poważnie. Jednak to właśnie ona zakaziła ludzkość jakimś śmiertelnie groźnym wirusem.

Wykopałem z archiwów "12 Małp" i wczorajszy wieczór spędziłem na projekcji.

Kiedy po raz pierwszy oglądałem ten film jakieś dwie dekady wstecz byłem przekonany, że to film s-f o podróży w czasie recydywisty Cole'a, który za obietnicę amnestii ma wykonać zadanie dostarczenia naukowcom wirusa, który zdziesiątkował ludzkość, w formie sprzed mutacji.

Po wczorajszym seansie jestem całkowicie pewien, że ten film jest o czymś zupełnie innym. To film o pułapkach, jakie zastawia na swojego właściciela i innych szalony umysł. Cole nie odróżnia fikcji od rzeczywistości i miesza własne projekcje z otaczającym go światem. Nie ma żadnych podróży w czasie ani żadnego wirusa. Jest tylko bezradny umysł, który szuka punktów odniesienia, ale wszystko jest płynne i nic nie jest zakotwiczone pewnie.

Dwadzieścia lat temu oglądałem obraz będąc przekonanym, że w miarę upływu czasu bohater odkrywa kolejne puzzle i na końcu układanka stanie się jasna. Dzisiaj mam pewność, że to bohater sam w trakcie filmu tworzył kolejne puzzle. Twórca stał się tworzywem.

Może i lepiej pojmuję dzięki temu Minonę? Nabrał mnie pan panie Gillian.

Coś mi nie idzie z tymi linkami, a próbuję by rzetelny.
3 próba.
http://www.administrator24.info/artykul/id7205,upadlosc-spoldzielni-mieszkaniowej-wybrane-zagadnienia

Najwyżej spadniecie do III ligi (to znaczy drugiej, bo teraz jest ekstraklasa).

Kolega George - fajnie mieć takiego kolegę, ale nie jest to nasz kolega. Dla nas nie jest fajny. Zachowuje się wrogo, jednak w granicach normy, tzn. nie stanowi rzeczywistego zagrożenia.

Korekta linku:

www.administrat or24.info/artykul/id7205,upadlosc-spoldzielni-mieszkaniowej-wybrane-zagadnienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

na posiedzeniu egzekutywy wojewódzkiej organizacji PiS"....zero empatii, ale jest maczuga z takim dodatkowym małym ostrym haczyczkiem.
Zgodnie z art. 130 §1 ustawy  Prawo spółdzielcze1 do ogłoszenia upadłości spółdzielni dochodzi w razie jej niewypłacalności. Stan niewypłacalności spółdzielni mieszkaniowej zachodzi wówczas, gdy według sprawozdania finansowego spółdzielni ogólna wartość jej aktywów nie wystarcza na zaspokojenie wszystkich zobowiązań.

Wskazać przy tym należy, iż przesłanka niewypłacalności zachodzić będzie także i wtedy, gdy spółdzielnia nie będzie wykonywać swoich wymagalnych zobowiązań w rozumieniu art. 11 ust. 1 ustawy Prawo upadłościowe i naprawcze2.

Po wejściu w życie ustawy z dnia 15 czerwca 2007 r. o licencji doradcy restrukturyzacyjnego (wcześniejsza nazwa: o licencji syndyka (Dz.U. z 2016 r. poz. 883)) zawód doradcy restrukturyzacyjnego stał się zawodem regulowanym i został zaliczony do katalogu wolnych zawodów, wykonywanych w ramach prowadzonej działalności gospodarczej.

Syndyk-likwidator (w rozumieniu funkcji a nie zawodu) powoływany jest w przypadku ogłoszenia upadłości. W przypadku otwarcia postępowania restrukturyzacyjnego powołuje się nadzorcę sądowego - w przypadku pozostawienia zarządu majątkiem dłużnikowi lub zarządcę - w przypadku zabezpieczenia postępowania poprzez odebranie dłużnikowi zarządu nad majątkiem. Zarządcę przymusowego powołuje się również w przypadku egzekucji z przedsiębiorstw lub gospodarstw rolnych według przepisów kodeksu postępowania cywilnego o egzekucji sądowej.

W dawnej Polsce syndyk był urzędnikiem miejskim.
Całość:
http://www.administrator24.info/artyku nial/id7205,upadlosc-spoldzielni-mieszkaniowej-wybrane-zagadnienia.

Sprawę bardzo ułatwia to, że zbijacie się w kupę i atakujecie R.

Jest projekt sądowego odwołania zarządu SM I ustanowienia komisarycznego zarządu pod nadzorem kuratelskim. Wniosek w tej sprawie został przyjęty na posiedzeniu egzekutywy wojewódzkiej organizacji PiS. W lutym ma odbyć się Walne Zebranie członków, na którym ustanowi się nowy kpmisaryczny
Zarząd i Rade Nadzorczą. Zarząd wojewodzkiej organizacji partyjnej PIS powoła na stanowisko komisarza w SM towarzysza Zetjota.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogłaszam powstanie Północnej Republiki Głodomorów Polskich, PRGP.
Nie obchodzi mnie to, czy mnie popierają. Kto nie popiera, nie dostanie posady.

https://www.youtube.com/watch?v=64FrYGRrKVY

Napoleon uczynił ten błąd i Hitler. Dali się wciągnąć w pewien schemat. Akurat Rosja nie była w tych momentach osłabiona, choć Hitler mógł liczyć na to, że wielu wartościowych dowódców zginęło w czystkach.

Tzn. rozumiem wasze myślenie, ale nie mógłbym z prawdziwym entuzjazmem stać się jego wyznawcą. Naśladować ten entuzjazm mogę tak w 50%. Wiele rzeczy mi się podoba, ale wiele jest zbyt zachodnich, już toksycznych dla mnie. Albo nie zachwycają mnie. Przede wszystkim nie wolno mi się tak nasycać i wgłębiać.
https://www.youtube.com/watch?v=mP3GmdopSiM

Np. Hitler - kiedy zaatakował Rosję, nie przewidywał bardzo smutnych dla Niemiec konsekwencji. Myślał, że zwycięży albo jakoś mu się upiecze.

Lot nad kukułczym gniazde to jest genialny film. Tylko trzeba go odczytać zupełnie na opak Już nie pamiętam tak dokładnie o co tam chodziło. Mam ten feler jak wszyscy, że zapominam filmy. Znaczy... znałem kiedyś kogoś kto nie zapominał. Wyjątkowy umysł. Shine pamiętał...........a.
W locie nd kukułczy to ta siostra, przedstawiona jako sucz, była tak naprawdę najbardziej wartościową i szlachetną wojowniczką. Siostra Rached? Nie pamiętam.
Roman Polański to jest grubsza sprawa. Nasz brat Roman się uwikłał ale jest w nim ciągle dobro. Kurde, kimże my jesteśmy żeby toczyć bój o duszę Romana? Kurde. Muszę już iść. Naprawdę. Chciałem jeszcze wyznać że hahahahha. Dobranoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tzn. wasze myślenie jest pokręcone w wasz sposób, a moje pokręcone w nasz sposób. Żadne nie jest "normalne". Ja rozumiem te różne niuanse i zakrętasy naszego myślenia. Waszego zresztą też. Ale wy nie rozumiecie naszego myślenia.

Odsluchalem Karonia o Znikającym Punkcie..Dla mnie wszystko jasne bez tego komentarza. Chyba ta dekonstrukcja z N.Y. wszystko wyprostowała u mnie na wieki wieków. Znaczy się percepcję. Hair, Lot nad kukułczym gniazdem, Mozart, świat z Lokatora i Rosemary's Baby , Matnia Polańskiego z jego demonami z tych filmów jest dla mnie oczywisty. Tak jak twórczość I.B.Singera, któremu jego pobratymcy nie mogli darować nagrody Nobla. A to ciekawe co tu wyliczyłem.Wszystko z Europy Wsch. Jakiś przedziwny, zaczarowany mikrokosmos tu istniejący i opisany w tych filmach i u Singera. Jeden, jedyny. Ziemia przeklęta czy błogosławiona? O mnie też zrezygnowani znajomi machając ręką, mówią, że mnie szalony rabin opętał.
Nota bene w Gdańsku trafiłem w klimaty z Rosemary's Baby i Lokatora - Polańskiego i nie chce mnie opuścić ten klimat. Polański to geniusz, a ja nie wiem jak to się dla mnie skończy w tym moim indywidualnym przypadku.

Drogi mistrzu wikipedii Rosja będzie niedługo żółta. A Europa śniada. Sprawdź sobie ich przyrost naturalny, zobacz statystyki dotyczące aborcji. My wszyscy w ciągu ostatnich 30-40 lat wymordowaliśmy ponad miliard ludzi w wieku prenetalnym. Ile to jest? 1/7 ludzkości? Cywilizacja białego człowieka dostaje dokładnie to, na co zasłużyła. Szkoda. Żegnaj baby blue. Najważniejsze, że było pięknie

https://www.youtube.com/watch?v=L4HW33SgZlM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...