Bunt w bagienku niewolników. Ujeścisko.

~Jam
Kiedy emisja programu?

~Komandos
Poniedzialek,6 stycznia 20.10 "ALARM" - TVP 1. i
Wtorek, 7 stycznia,16.15 "interwencja" polsat.
Jak macie jaja to dacie radę. Jak Was przeorała postępowość to nie dacie rady.
Radzę przećwiczyć casus Spartakusa, a szczególnie Eunusa, jeżeli daliście sobie ukraść dorobek 1980/81 w 1988/89/92 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawa Ujeściska to sprawa mająca historię równie długą co tzw. iii rp.
Spisek, spisek, spisek.

Samowolka rozmaitych zarządów i lekceważenie praw członków
Cholera, dlaczego tak mądry człowiek jak ja nigdy nie był w żadnym zarządzie?

plus fatalne sądownictwo, które nie potrafiło przez te lata rozwiązać prawnych aspektów funkcjonowania spółdzielni doskonale nadają się nie tylko do telewizyjnych programów interwencyjnych lecz także do spojrzenia w szerszej perspektywie ustrojowej w programie takim jak "Kasta".
Na pewno zajmie sie tym TV Trwam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasta ? Acha, to o układzie Kaczyński - Ziobro gwarantującym nietykalność, to o Pani Prezes TK jako odkryciu towarzyskim kurdupla, to o obrzydliwej babie z tłustym łbem i wachlarzem w roli sędziego TK, to o kolesiu z PZPR owskiej prokuratury zasiadającego także w TK, to o hejterach z MinSprawiedliwości ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pogódź się z tym i nie kłóćmy się.
Nie znoszę kłócić się...
Potem będzie Ci "nieswojo" (?) ;]]]
Ps
Również, nie jesteś w moim typie ale jakoś nie utyskuję ;)
Nie spodziewaj się po mnie, że przeproszę za dobry nastrój
I plusika masz niebieskiego, na zgodę :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sprawa Ujeściska to sprawa mająca historię równie długą co tzw. iii rp. Samowolka rozmaitych zarządów i lekceważenie praw członków plus fatalne sądownictwo, które nie potrafiło przez te lata rozwiązać prawnych aspektów funkcjonowania spółdzielni doskonale nadają się nie tylko do telewizyjnych programów interwencyjnych lecz także do spojrzenia w szerszej perspektywie ustrojowej w programie takim jak "Kasta".

ja bardzo lubię kobiety.
ty jesteś czymś kobietopodobnym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubisz TO, lubisz ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

~lukrecja 37.47.238.*
(1 minuta temu)
O kurdę! :] Kuszące, aż mi gil poszedł nosem.

Obleśna baba, obrzydliwa. Fuj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak dla mnie to mam i synalek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

anonim i Lukrecja infekują swoim bełkotem sąsiednie tematy. Co za bełkot.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie trzeba już ładować we mnie kasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stwierdzasz, czy pytasz?
Klepsydra tyka.
Potem, już się nie zatrzymam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To chyba fajnie, że cyrk zakończył się i nie ma już tej całej ściemy. Karmienia mnie, dogadzania mi, rozpieszczania.

Zero empatii i współczucia.....dla kogo ? Dla łowcy, który nawet nie ubolewa nad stratą swojej nadwyżki kapitału i drwi z innych poszkodowanych, tylko dlatego że według jego chorego wyobrażenia, są oni z odmiennej opcji politycznej co On. Łowca ma przecież syna, beneficjenta nowego rozdania gospodarczego PIS, w skrócie nazwanego TKM , zarabiającego dzięki słusznej linii gospodarczej 10 000 000 zł. łowca robi ze swojej wpadki inwestycyjnej sprawę polityczną. Każdy popełnia błędy, ale o ile dobrze pamiętam, kłopoty SM Ujeścisko nie zaczęły się od utraty kapitału łowcy, ale od dobrych paru lat. Tacy jak łowca skusili się na niską cenę mieszkania, absolutnie nie realną w chwili zawarcia umowy. Jest coś w tego typu ludziach, że pomimo zapalającego się czerwonego światła, wchodzą na przejście dla pieszych. Mógł zainwestować np w Wartburga, nie stracił by na tym. Tak jak idioci inwestowali w Amber Gold, tak idioci, tak im podobni inwestują w mieszkanie wykonawcy, którego nie stać od paru lat na bieżące regulowanie swoich należności za media. Skąd się bierze u ludzi w starczym wieku taka naiwność, nie wiem. Dlaczego to właśnie Oni padają ofiarą Amber Gold, wyłudzeń na wnuczka czy policjanta, podpisują umowy na zakup wełnianej kołdry za 12 000 zł ? Może ktoś wie, ja nie mam pojęcia. Łowca nie wypadł sroce spod ogona, to znany opozycjonista ( wieczny) i nauczyciel akademicki, wykształcony w porządnych państwowych uczelniach, ojciec milionera, felietonista i bloger prawicowy, wnikliwy obserwator życia politycznego i gospodarczego itd. itp. Jednym zdaniem : członek elity intelektualnej dobrej zmiany. Cały jego dorobek finansowy wraz z wszechstronną wiedzą położył na jednej szali, wiedząc że na drugiej szali łapy położyła Mała Sycylia. Czy to nie jest żenujący koniec marzeń o mnożeniu kapitału ? To jest porażka całej jego przeszłości i zdobytej wiedzy o funkcjonowaniu świata. Łowca zderzył się z prawdą, która pokazała mu brutalnie środkowy palec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

sadyl, sadyl... eh, sadyl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dla Ciebie życie jest za długie, lewaku. Muszka jednodniówka.

> Żeby się tylko nie utopił.

Bez obaw. Chce umrzeć na krzyżu ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Komandos :]
Przeczytałam od O do . ;)

uhm... zapomniałam, że ma ciągoty do gałek i inne takie
Żeby się tylko nie utopił.
Już się bałam... Gdzie ja teraz, białe lilie i tyle kilosów, na Powązki :\
Skandaliczne drille !
Przepraszam. To dla mnie jeszcze takie nowe, obchodzenie się z masochistą i wariatem :]

> Minona! Nic Ci nie jest? :|

Jakby się zabił, to by nie pisał.
A jakby sobie coś złamał to by się pochwalił ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To już któryś raz, ale to było najpoważniejsze. Czuję to potem trochę w kolanach, ale nic wielkiego.
Zwykle dość dobrze wyczuwam, co mi wolno, a co nie. Nigdy np. nie byłem w szpitalu. Miałem trochę obrażeń, problemy ze wzrokiem. Żyję. Czasem warto zaryzykować, tak np. poznałem was.

Inne tematy z forum

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...