Bunt w bagienku niewolników. Ujeścisko.

~Jam
Kiedy emisja programu?

~Komandos
Poniedzialek,6 stycznia 20.10 "ALARM" - TVP 1. i
Wtorek, 7 stycznia,16.15 "interwencja" polsat.
Jak macie jaja to dacie radę. Jak Was przeorała postępowość to nie dacie rady.
Radzę przećwiczyć casus Spartakusa, a szczególnie Eunusa, jeżeli daliście sobie ukraść dorobek 1980/81 w 1988/89/92 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam, bo ja jestem nieobyty, to jest dziesięć osób w jednej osobie, czy jedna w dziesięciu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dorobiliscie się forumowego glupka, anonima.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Śpij już. Kazdy ma. Nasza cywilizacja na dokumentach stoi. Wolalbym żeby było jak u Celtow albo Wikingów. Opowieści i pieśni

https://m.youtube.com/watch?v=AWjzCFAAaw0
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Raven, Ty jesteś blisko i jesteś bytem realnym.
Co ciekawe, oboje mamy doświadczenie z długimi dokumentami, kilkusetstronicowymi. Mógł to być dialog niepowtarzalny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No proszę :]
Dobranoc :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

¿Que? Ja nie przecwiczylem tego tekstu :))) Chyba zaczne baterie wyjmowac. Dobranoc

https://m.youtube.com/watch?v=v4s2AMKPHnE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo

Było fajnie.

Nie masz pojęcia co lubię i przypinasz mi wydumane łatki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trochę Cię prowokowałem. Poza tym lubisz upajać się tym, jaka to jesteś bezwzględna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A Ty mnie jak?

Lukrecjo, nie rozumiesz.
Jesteś jedyną osobą, z którą mogę się normalnie dogadać. Tylko Ty potraktowałaś mnie jak drugą ludzką istotę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Karetka, to mnie martwi. Po osiedlach pegierowskim i robotniczym ciągle krąży karetka. Podobno za każdym razem jest to prawdziwe wezwanie. Starsze pokolenie chyba po prostu masowo wymiera. Czy to normalne? Sam trafiam na tę karetkę pod blokiem i okazuje się, że wynoszono trupa.

Na pewno wyczuli, że lubię ten lokalny koloryt. To takie literackie. Nie wiem dokładnie, co kombinują.

To sprytne stworzonka, jestem pewien, że manipulują mną w jakiś sposób.

Nie chcę być jednym z tych rozdziobanych, dlatego zawsze pamiętam o sprawie pegierowskiej.
To jest zajmujące, że taka sprawa jest tuż obok, szkoda, że nie ma prawdziwego aktywizmu.

Na trawniki między blokami przylatują często czarne gawrony czy kawki i myślę sobie wtedy: Rozdziobią nas kruki, wrony.

Nie ma już buntu. Widziałem, jak po kilku miesiącach zrezygnowani spuścili głowy, gotowi na kolejnych 25 lat poniewierki. To było smutne. Muszę na to patrzeć.
Takie dają sygnały: Chcemy już tylko spokojnie umrzeć. Jesteśmy neutralni.
Są trochę czerwoni, co jest ciekawe po tylu latach przeciwnej propagandy.
Komunistów nie lubią.
To taka zabawa wykształconych i delikatnych, a także indywidualnych rolników ubogimi i niewykształconymi.

Wiem, że są na Twoje rozkazy.

Co z tymi pegierowcami? Dlaczego nie zostali normalnymi solidarnościowcami i nie korzystali w pełni z kapitalizmu?
Podobno w przebraniu mieszkałeś wśród nich przez pewien czas.
Czy można było poprawić ich sytuację jakimś aktywizmem, czy też była ustawiona niekorzystnie?

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.