Bunt w bagienku niewolników. Ujeścisko.

~Jam
Kiedy emisja programu?

~Komandos
Poniedzialek,6 stycznia 20.10 "ALARM" - TVP 1. i
Wtorek, 7 stycznia,16.15 "interwencja" polsat.
Jak macie jaja to dacie radę. Jak Was przeorała postępowość to nie dacie rady.
Radzę przećwiczyć casus Spartakusa, a szczególnie Eunusa, jeżeli daliście sobie ukraść dorobek 1980/81 w 1988/89/92 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Głuptas z Ciebie :]
Wszystko odwracasz i w końcu gubisz się w tej rozkmince.
Nie miej żalu, że mnie to bawi.
TR, może ma do Ciebie więcej cierpliwości i po męsku, wyłożyłby Ci to i owo.
Ja już jednym okiem łypie w stronę inszych figli i kusi mnie kolejny szczebelek drabinki :*
Ps
Jednej strony nie mogę nabazgrać, miziając Cię za tygrysim uchem :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po swoim przeglądzie sytuacji mogę powiedzieć, gdzie już faszyzm rządzi zdecydowanie.
Rosja jest liberalna i staroświecka.
Warszawa, Bukareszt - pełen faszyzm. Polska północna częściowo jeszcze liberalna.
Niemcy - pełen faszyzm.
Anglia - też przewaga faszyzmu.
USA - faszyzm przeważa już, nawet wśród mniejszości. Nowy Jork jest liberalny, Hollywood tylko częściowo.
Chiny - zaczynają się faszyzować.
Osobiście nie czuję faszyzmu, źle się czuję w tej rzeczywistości, trzymam z istniejącymi jeszcze liberałami.
Tu i ówdzie są jacyś komuniści, tylko w Polsce, mocno zmarginalizowani. To może być jeden z czynników tak silnej marginalizacji tych pegierowców i komunistów polskich.

Narasta zwykły mroczny faszyzm, i to ma być ta nowa rzeczywistość XXI wieku? Faszyzm doprowadzi w końcu do wojen, tłamszenia innych grup. Przecież świat rozwijał się w innym kierunku, stopniowego oświecenia i łagodzenia obyczajów.

Anonim, jeśli jesteś gejem to oświadczę Ci się w trybie natychmiastowym :)
Nie zwlekajmy. Pakuj torbę i wjeżdżaj do mnie, na chatę.
Ps
Muszę sprawdzić czy "Kawiarek" nie dosypuje mi czegoś do kawy ;)
Sorki jaq, nie miej do mnie "jakiegoś alibi". Jesteśmy kwita :*
a ha ha ha ha

Mężczyzna nie interesujący się dziewczętami? To raczej one nie uznały go za wartościowego. Albo gej.

Dlaczego nie powstają komedie wykpiwające obecny ustrój?

Cóż Ci mogę odpowiedzieć?
W warunkach rzeczywistości przedwrześniowej, na tle ogólnego regresu, tak ekonomicznego, jak i społeczno-politycznego i to zarówno w warstwie pryncypiów merytorycznych jak i w głęboko zacofanej warstwie sanacyjnej infrastruktury, szczególną nieudolnością i brakiem koncepcji, rysował się ogólny bilans białka, który to bilans jak powszechnie wiadomo, wyznacza tak kompetentność czynników odpowiadających za ekonomikę w każdym społeczeństwie jak i świadczy w sposób najbardziej widoczny jak sprawy te są zabezpieczone

Komandosie, ktoś, kto Cię odrobinę krytykuje, jest dziwny i śmieszny?
A dla jaqa dziwny i wiejski?

To musi być bardziej zaawansowany mechanizm. Podejrzenia moje idą w kierunku sztucznej inteligencji, syntezy doświadczeń z przeszłości jego twórcy -kogoś z okresu kampanii buraczanej i sadzeniakow oraz bohatera piosenki Grzeskowiaka (może to wszystko bez te atomy....)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam chyba lekko wypaczoną wyobraźnię, ale wszystko wizualizuję komediowo. I widzę taki oto obrazek. Siedzi gościu przed ekranem dość skomplikowanego sprzętu, ale zamkniętego w zgrabnej, estetycznej i poręcznej kubaturze. Natomiast z jego głowy wystają na kształt indiańskiego pióropusza liczne kabelki. Są dość cienkie ze względu na ilość i wiotkie więc przy każdym ruchu gną się w różnych kierunkach. Te kabelki nazywam synapsami. W przypadku naszego Zaburzonego te synapsy przy przypadkowym zetknięciu wywołują określone reakcje albo zwarcia ( wiem coś o tym, jak łączyłem obwody, coś poszło nie tak i wywaliłem prąd w całym bloku u znajomej). Jak nie wywołają zwarcia to powodują wydalenie z siebie jakiejś przypadkowej treści. Tak to widzę i nic na to nie poradzę.
Po aktywności tutaj widzę, że do zwarć dochodzi kilkanaście razy na dobę, dość intensywna reszta to efekt niekontrolowanych ruchów górnej końcówki ciała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co może bardziej pochłaniać niż umcia - umcia ? Ulżyj sobie, możesz nawet skorzystać z poradnika Adama Słodowego.

Sprawa i zadania pochłaniają mnie o wiele bardziej.

Zaburzanin : a ten teges, figo -fago, próbowałeś? Czasami długie przetrzymywania materiału genetycznego pada na głowę.

Poza tym problemy tych wszystkich osób też padają na mózg.
Kiedyś nie sądziłem, że będę zajmował się akurat tym, raczej chciałem od tego uciec do lepszego świata.
Wszystko jednak okazało się tak sztywno reglamentowane.
To problemy, z którymi stykam się codziennie, od lat.
Jest podejrzenie, że jestem wręcz w sztucznie stworzonym laboratorium takich problemów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Naprawdę dostałem zaburzeń. Dziwna substancja w mózgu plus ciągłe wrzaski. To mogą być nieodwracalne zmiany.
Po prostu tak traktowane są po pewnym czasie takie osoby jak ja.
Pozdrowienia dla policjantów i dziennikarzy, którzy odesłali mnie z kwitkiem wiosną 2001 roku.

Zaburzenia + anonim = Zaburzanin

To tacy ludzie z Ziem Odzyskanych, którzy żyli na odludziu na tych farmach, na stałe.

PGR-owcy chętnie rozmawiali z dziennikarzami. Musieli opowiedzieć im o swoich prywatnych sprawach i problemach, jednak jakoś wierzyli w siłę mediów. Znalazłem takich tekstów i reportaży radiowych z 10-15 w Internecie, więc dotarły do mnie te opowieści. Powstało też kilka książek. Plus trzy PGR-y, które znam. Oni nie lubią mnie, nie ufają mi, to takie śmieszne. Znam też jakąś tam grupę dzieci komunistów i sporo vipów. Chciałbym znać więcej i wiedzieć więcej, ale to już wykracza poza moje kompetencje. Wszyscy chcą współpracować z A, o to im chodzi.

Ja nic nie wiem i jestem zupełnie nikim. Mignęło mi tylko na nieznanych mi zakamarkach forum, że wpadłeś pod ciężarówkę i kręgosłup masz połamany. Prawda to, czy na litość coś tam wyrwać próbujesz?
Pokój i dobro. Pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Autentycznie jestem na osiedlu popegeerowskim, tyle że w miasteczku, tyle że jako syn dawnego kierownika komunisty.
Czas się tu dłuży, zadania może wykonuję, a może nie, nie wiadomo.

Inne tematy z forum

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...

Klimatyzacja w biurze (53 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...