Burger King w Bałtyckiej

Burgery bardzo dobre, bardzo często bywałem w innych miastach. Jeżeli chodzi o obslugę, bywam bardzo często, z dnia na dzień jest lepiej. Zawsze uśmiechnięci i grzeczni, w przeciwieństwie do sąsiadów. Przynajmniej jest na co popatrzyć, od razu lepiej smakuje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Burger King w Bałtyckiej

chyba popatrzeć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie MEGAAAAA pozytyw dla Burger Kinga w Bałtyckiej, bardzo ładne kasjerki a na dodatek najlepsze burgery w 3 city!!! Kiedy kolejny burger King w Gdańsku, wie ktoś??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

w king burgerze byłam 2 razy i jestem mega niezadowolona... ogsluga jest nie kompetentna... i wcale nie jest az taka mila. Wole McDonald's albo KFC
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak u Klauna pracujesz to podniebienie na coś lepszego masz wypalone. Wcinaj swoje kanapki z pasztetem. Ja wole prawdziwe BURGERY, szczególnie z karty królewskiej z dodatkiem wizualnej rozkoszy uśmiechniętej obsługi na kasach i zabawionej brygady w kuchni.

zgadzam sie co do obsługi, trzeba czytać ze zrozumieniem co z tego że burgery są królewskie jak obsługa z kulturą jak by od pługa oderwana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hehe Krasnali od Clowna w czerwonych czapeczkach i kubraczkach to wogole do królestwa wpuszczać nie powinno się , bo jak widać i tak docenić nie potrafią. Ciekawe czy ona lepiej obsługuje, hehe i kogo :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czytać ze zrozumieniem !!! Jedzenie tzn BURGERY (jak to obsługa nazywa) iście Królewskie ale służba u Króla straszna, jak by od Clowna przeszli żeby Królowi opinie zepsuć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to chyba jakbyś ty przyszła! bi u tego clowna co pracujesz to w restauracji jeden wielki syf i chamstwo!!!!

ja lubie u nich crispy chiken :) szkoda tylko że nie mają dolewki tak jak KFc w baltyckiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale maja fajna promocję : Crispy, fryty i cola za 10 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a pupa rośnie... ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre jedzonko i super obsługa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0