Burger King

Fast food

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Michał - opinia (1) Witam dnia 18 sierpnia o godzine 17 33 odebrałem zamuwienie .Pani przed... Michał the best!!! (2) najlepszy fast food wiadomo dobre frytki napoje ale kotlet najlepszy i... vito g-unit - opinia (1) na obsługę nie narzekam, na czystośc i czas realizacji zamówienia też nie -... g-unit
Dużo lepsze nic Mc :) (1) Przynajmniej ma się wrażenie, że naprawdę spożywa się mięso. Bardzo sycące... Karolciak OKROPNOŚĆ (7) Byłam z chłopakiem w BURGER KINGU w Galerii Bałtyckiej, z ciekawości wzięłam... ANNA L. Burger King (6) Obsługa totalnie niezorganizowana. W kolejce stałam 40 minut z zegarkiem w... Ja osluga fatalna, jedzenie ok (4) obsługa-koszmar, ruszają się jak muchy w kompocie. Kilkakrotnie sprawdzają... Witek Burger King w Bałtyckiej (13) Burgery bardzo dobre, bardzo często bywałem w innych miastach. Jeżeli chodzi... Wacek ciepła cola/pepsi bez gazu (2) Whooper smaczny ale frytki i napój to istna tragedia. Frytki jakieś takie... Gordongecko Mało profesjonalnie (2) Wczoraj zamawiając polecone przez znajomych z innego miasta ciastko "hot... Zatrucie tragedia (4) czas oczekiwania bardzo bardzo bardzo długi mimo że to był poniedziałek tuż... Max33 OBSŁUGA MASAKRA !!!!!! CZAS OCZEKIWANIA 30 MINUT !!!!!! (5) WITAM CZAS OCZEKIWANIA NA HAMBURGERA 30 MINUT Z ZEGARKIEM W RĘKU,BUŁKA I SER... KRZYSIEK Wieczne pomyłki (3) co chwila coś nie tak w zamówieniach jak nie to że miało być na wynos to jak... Carl Mega tłuste (1) Bardzo długo czekaliśmy w kolejce i to jedliśmy przypominało mokrą bułkę z... Jacek Po prostu super!! (1) Jestem naprawdę szczerze zdziwiony jak profesjonalnie wszystko przebiegało.... Selfless Kiedy będzie Burger King?!!! (1) Bo się głodny zrobiłem od tego czekania. Potrójny Wooper