OKROPNOŚĆ

Byłam z chłopakiem w BURGER KINGU w Galerii Bałtyckiej, z ciekawości wzięłam cheesburgera i frytki, oraz cheesburgera i frytki w MCdonaldzie aby je porównać, ponieważ jestem fanką tego typu jedzenia,a MENU było dokładnie zgapione z Mcdonalda przez co ta ciekawość dabrała siły.

Kobiety na kasie w BURGER KINGU były dość sympatyczne ale ich prywatne rozmowy na stanowisku pracy, podczas obsługiwania klienta to jakiś KABARET!
Po pierwszym kęsie kanapki z burger kinga myślałam,że... STRACĘ ZĘBY!!!! Mięso miało paskudny sino-szary kolor,nie miało smaku,
Frytki takie sobie, nic specjalnego, smakiem podobne do mcdonalda ale niedosolone, a o KETCHUP trzeba się upominać...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OKROPNOŚĆ

nie zestr.. się!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

i vice versa.;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

widzę, ze pracownicy wzięli się za komentowanie bo przecież każdy wie jakie tam się rzeczy dzieją i praktycznie nikt by tej 'restauracji' dobrze nie skomentował.

Największym hitem jaki tam mają to kości w mięsie z cheeseburgera przez które nadkruszył mi się ząb. pozdrawiam osłów którzy zamiast zap... w pracy siedzą d*pą przed kompem.;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowieku pokazujesz tylko prostactwo takimi komentarzami, trzeba powoli jeść a nie wp..... jak świnia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wpier... jak świnia to ty i twoja rodzina.;)

jak chcecie sobie porównywać cokolwiek to zjedzcie coś normalnego a nie żydzicie sobie 10zł na BURGERA.. Kanapki to macie w domu z pasztetem a tu są burgery. Nie ma porównania do jakiegoś tam McDonalda i jego "BIG" Maca.. Kup sobie whoppera najlepiej z bekonem i serem i wtedy powiesz że jadłaś w burger kingu, a rozmiar kanapek z maca pozostawia wiele do życzenia.. Bo tak to równie dobrze możesz iść porównać sobie bułkę z biedronki albo z lidla więc jeśli mniej więcej jest taka sama (jak te cheeseburgery) to co tu porównywać?

Kup whoppera i wtedy powiedz że było okropne a nie najprostsze i najtańsze "kanapeczki" dla plebsu jakim jest cheese.

jestem też ciekaw czy ty nie rozmawiasz ze swoimi koleżankami jak jesteś w pracy tylko gapisz się namiętnie przez 7godzin i 45 minut w monitor przy czym czujesz ulgę podczas 15 minutowej przerwy