Burger Majster

Burgery

Gdańsk, Żwirki i Wigury 12/27

Czarny - opinia (1) Najlepszy na Zaspie! Czarny Paweł - opinia (1) Smacznie różnorodnie i w dobrej cenie Paweł Sebastian - opinia (1) Burger clasik przepyszny . Tego jadam ale pozostałe wyglądają również... Sebastian
Smakosz - opinia (1) Sympatyczna obsługa i jeszcze sympatyczniejsze wspomnienia smakowe Smakosz Patka - opinia (2) Każdy burgery ,który próbowaliśmy był 1 klasa. Smaczne chrupkie warzywa... Patka Nie polecam (1) Zamówiłam burgery na dowóz. Wszystko zapowiadało się fajnie. Szybki czas... Gosia Doskonałe klasyczne hamburgery (1) Lokal jest bardzo mały, a wystrój - umówmy się - bez szaleństw, ale jedzenie... Andrzej Kokon - opinia (1) Strzeżcie sie... zjadłem dwa kęsy i wyszedłem.. masakra, nie ma co nawet... Kokon Bardzo pysznie:) (1) I jest też opcja wegetariańska :) Siaba Niesamowite miejsce! (1) Byliśmy w tym miejscu 1szy raz,ale na pewno nie ostatni. Lokal malutki,ale... K&K zaje....ioza (1) super cena, szybka dostawa, znakomita jakość - POLCEAM Woods Najlepszy burger jakiego kiedykolwiek jadłem!!! (1) Najlepszy burger jakiego kiedykolwiek jadłem!!! jsob