Burger Majster

Burgery

Gdańsk, Żwirki i Wigury 12/27

Andrzej - ocena (1) Burgery sztos! Kozi polecam. Dziecko uwielbia nuggetsy. Polecam! Andrzej Karolina - ocena (1) Odwiedziłam wiele podobnych miejsc w Gdańsku ale to jest moim ulubionym.... Karolina Ola - ocena (1) Znakomite burgery, doskonała jakość i rewelacyjne ceny! Burgery są soczyste,... Ola
Sylwas - ocena (1) Burger włoski najlepszy Sylwas miki - ocena (1) super burger, najlepszy w Trójmieście. Zawsze jak mogę biorę od nich, Serowa... miki Jaro - ocena (1) Pyszne burgery,szybka obsługa Jaro Rok - ocena (1) Najlepsze. Zdecydowanie bez konkurencji w trójmiescie :) Rok Gąska - ocena (1) Bardzo smaczne polecam Gąska Neptun - ocena (1) Najlepszy burger, szczególnie ostry :) Neptun Czars - ocena (1) Bardzo pyszne burgerki polecam serdecznie! Czars Mieszkaniec3city - ocena (1) Najlepsze burgery w Trójmieście Mieszkaniec3city ILONA - ocena (1) najlepsze, zawsze świeże , lokalne, mila obsługa ILONA Asia - ocena (1) Super polecam najlepszy Burger !!! Asia Marlena - ocena (1) Najlepszy burger w mieście! Marlena Kasia - ocena (1) Super miejsce polecam Kasia KASIA - ocena (1) najlepszy w trójmiescie!!!!! KASIA Michał - ocena (1) Wszystko super świetnie chłopaki dobrze robią Michał Robert - ocena (1) Mój ulubiony Burger w super cenie Robert Gigi - ocena (1) Świeże składniki, miła obsługa Gigi Agula - ocena (1) Absolutnie NR 1 od dłuższego czasu ! polecam ! Agula