Burger Stacja

Burgery

Gdańsk, Franciszka Hynka 65

Smacznie i czysto (1) Raczyłem się Burgerem "Sopot" i mogę go polecić ponieważ był pyszny. Schludny... klient lokal urządzony nowocześnie, ale ... (1) no właśnie. Frytki spalone na "wściekły mahoń". Fakt, że kartofle gatunkowo... q mozna zjesc, ale bez rewelacji (1) za 16-18 zlotych mozna zjesc w Gdansku lepiej. Bulka to porazka. heniu
Ogólnie wszystko okej, ale ... (1) Obsługa bardzo miła, lokal czysty i schludny. Jeżeli chodzi o składniki to... Darek stara buła (1) byłam wczoraj na burgerze ze znajomym. Wnętrze lokalu super, wnętrze burgera... abc burger (1) Ogolnie wolowina dobra, warzywa w burherze swieze, bulka mogla by byc lepsza.... bubu Poprawnie, bez szału (1) Wczoraj miałem okazję odwiedzić następczynię legendarnej 'Japy'. Obsługa... Luke Ok (1) po zamówieniu , okazało sie ze dostałem najzwyklejszego najtańszego... BEBENISTA Zawiedziona brakiem dbałości o szczegóły (1) z zewnątrz lokal prezentuje sie dobrze, nie mam zastrzeżeń do czystości ani... Zuzanna Polecam! (1) Nie ukrywam, że długo czekałem na otwarcie - lokalizacja w miejscu Japy... Rav Myślę, że mogę polecić (1) Ostatnio miałem okazję skosztować burgera, choć nie przepadam za takim... Pablo Byłem, zjadłem, wrócę! (1) Fajne nowe miejsce na kulinarnej mapie trójmiasta, gdzie obsługa dba o jakość... John Burgery na Zaspie! (1) wreszcie! od wielu dni narastała moja ciekawość, czego będzie można się... Piotr